Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă a numit jucătorul de la Dinamo de care s-a ataşat cel mai mult.”Are o poveste de viaţă extraordinară. Mi-a părut rău pentru el” | EXCLUSIV

Ovidiu Burcă a numit jucătorul de la Dinamo de care s-a ataşat cel mai mult.”Are o poveste de viaţă extraordinară. Mi-a părut rău pentru el” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Ovidiu Burcă a rămas cu sufletul alături de Dinamo, deşi la sfârşitul lunii ianuarie se împlinesc două luni de la momentul în care a renunţat la postul de antrenor al ”câinilor”. Fostul tehnician al alb-roşiilor a reuşit o promovare miraculoasă în Superligă, însă rezultatele bune nu s-au repetat şi în acest sezon.

Adnan Golubovic, ”gladiatorul” din poarta lui Dinamo. Slovenul l-a impresionat pe Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă a fost invitat de Dan Udrea în emisiunea ”Sport Center” de pe Orange Sport şi a dezvăluit că portarul sloven al lui Dinamo a fost cu adevărat un lider pentru gruparea alb-roşie în acest sezon. Mai mult decât, fostul antrenor al ”câinilor” a dezvăluit că Golubovic a avut o perioadă de cumpănă în carieră, în care a fost aproape să se lase de fotbal din cauza accidentărilor.

Portarul lui Dinamo a avut ambii genunchi operaţi, însă a reuşit să depăşeacă aceste două momente grele şi a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători dinamovişti din acest sezon.

”(n.r. Dacă ar fi să numeşti doi jucători, care au tras echipa după ei, pe cine ai numi?)” Golubovic este un punct fix şi îmi pare rău că echipa nu l-a ajutat foarte mult, pentru că este un portar foarte bun şi este un om special cu adevărat. Are o poveste foarte frumoasă de viaţă. A avut ambii genunchi operaţi de ligamente.

A crezut că nu va mai juca niciodată. Îl vedeam că suferea foarte tare când primea gol, sau când echipa pierdea. Are un spirit extraordinar de luptă. Mi-a părut rău de el, pentru că merita mai mult”, a spus Ovidiu Burcă, la Orange Sport.

În vârstă de 28 de ani, Adnan Golubovic a bifat 24 de meciuri în toate competiţiile în tricoul lui Dinamo în acest sezon. În total a încasat 36 de goluri şi a păstrat poarta intactă în patru partide. Slovenul este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro.

Afla mai multe despre: ovidiu burcăsuperligădinamo 

viewscnt
Articole similare