Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Palma pe care George Ganea i-o dă lui Neagoe: ”M-a dus cu vorba vreo două luni”

Palma pe care George Ganea i-o dă lui Neagoe: ”M-a dus cu vorba vreo două luni”

Fotbal

Comentarii

Refuzat de Neagoe în trecut, George Ganea i-a dat o palmă actualului antrenor al lui Dinamo marcând în poarta ”câinilor” în victoria categorică obţinută de Viitorul, pe teren propriu, în prima etapă a sezonului regulat din Liga 1, scor 5-0.

Ionel Ganea a afirmat pentru Prosport că relaţia foarte bună pe care o are cu Gheorghe Hagi l-a ajutat în privinţa transferului fiului său la Viitorul, după ce acesta fusese refuzat în mai multe rânduri de alte formaţii din Liga 1.

”Cu Gică am o relaţie bună, pe mine m-a antrenat la Bursa, m-a dorit mult atunci, acum e antrenorul lui George. Ne-a antrenat pe amândoi şi e o onoare. Şi aici e o poveste interesantă, am insistat să-l ia pe băiatul meu, Gică făcuse toate transferurile atunci, a zis că nu are nevoie, însă până la urmă a acceptat, i-a dat şansa să joace şi acum culegem roadele.”

Atât Astra cât şi Sepsi s-au numătat printre formaţiile care i-au spus pass lui George Ganea. Conform spuselor lui Ionel Ganea, Eugen Neagoe ar putut fi antrenorul fiului său însă după mai multe tatonări actualul antrenor al ”câinilor” nu i-a mai răspuns la telefon.

”Am mers cu el la Astra, însă domnul Coman a scos nişte aberaţii, cum că George fumează un pachet de ţigări pe zi, o tâmpenie mare cât el. La Dinamo nu am avut şansă, ştiam că familia Rednic face transferurile şi ştii cum e, dacă nu eşti invitat la nuntă, nu te duci. Nu a fost dorit. Să îţi spun una bună, apropo de destin…

Domnul Neagoe, când era la Sepsi, mi-a spus că vrea băieţi tineri, chiar am avut o înţelegere cu el. M-a dus cu vorba vreo două luni, apoi nu a mai răspuns la telefon”, a povesti Ionel Ganea.

Afla mai multe despre: ionel ganeageorge ganea,  

viewscnt
Articole similare