Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PAOK Salonic va juca pentru prima oară în faţa propriilor suporteri, după o pauză de şapte meciuri

PAOK Salonic va juca pentru prima oară în faţa propriilor suporteri, după o pauză de şapte meciuri
Comentarii

Fanii echipei PAOK Salonic pot să asiste din nou la meciurile formaţiei antrenate de Răzvan Lucescu, începând cu partida cu Panathinakos, programată duminică, după ce suspendarea de şapte meciuri a expirat.

În mai 2017, PAOK şi AEK Atena s-au întâlnit în finala Cupei Greciei, iar echipa care avea să fie preluată de Răzvan Lucescu a învins cu 2-1 şi a câştigat primul trofeu după o pauză de 14 ani. Partida a fost amânată cu 30 de minute, după ce fanii celor două formaţii s-au luat la bătaie în afara stadionului. Potrivit autorităţilor, 30 de oameni au fost internaţi ca urmare a violenţelor dintre suporteri, una dintre victime fiind înjunghiată.

Federaţia a decis ca PAOK să dispute primele şapte meciuri de pe teren propriu din noul sezon cu porţile închise, motiv pentru care fanii au fost alături de echipă la majoritatea antrenamentelor.

Partida dintre PAOK şi Panathinakos se va disputa duminică, 10 decembrie, de la 19:30. După 13 etape, echipa antrenată de Răzvan Lucescu se află pe locul 3, cu 25 de puncte, la două puncte de liderul AEK Atena. Panathinaikos ocupă locul 9, cu 15 puncte.

* Mediafax

Afla mai multe despre: paokgreciasuspendaresuporterirazvan lucescudecizieanunt 

viewscnt
Articole similare