Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon”, cele mai bune ponturi pentru un bilet verde

”Pariază pe telefon”, cele mai bune ponturi pentru un bilet verde

Pariuri sportive

Comentarii

Vrei să obţii rapid un bilet verde la Superbet? Avem soluţia perfectă! ”Pariază pe telefon” este emisiunea care te ajută să vezi care sunt cele mai bune cote ale săptămânii.

Îţi place să pariezi, dar nu ştii cum să alegi cele mai bune cote? Emisiunea ”Pariază pe telefon” te scoate din impas. În fiecare săptămână, Basarab Panduru îţi oferă trei variante, care conţin meciuri analizate cu atenţie, pentru a obţine mult doritul bilet verde la Superbet. ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie mondială” sunt cele trei bilete din care vă puteţi inspira.

”Soliştii”

Săptămâna aceasta, avem 6 meciuri pe biletul de ”Solişti”, patru din preliminariile Conference League şi două din preliminariile Europa League. Panduru vă sfătuieşte să pariaţi pe victoria gazdelor, în toate cele 6 meciuri.

Ludogoreţ are cotă 1.57, că o învinge pe Astana, după ce în tur a pierdut cu 1-2, într-un meci care a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic. Bulgarii au deschis scorul în Kazahstan, dar gazdele au întors rezultatul, cu câte un gol în fiecare repriză.

Atât Ludogoreţ, cât şi Astana au început sezonul european în preliminariile UCL. Bulgarii au trecut în primul tur de Ballkani, dar apoi nu au mai avut forţa să o elimine şi pe Ljubljana. Astana s-a calificat în turul doi al preliminariilor UCL, după o remiză şi o victorie cu Dinamo Tbilisi, dar apoi a fost umilită de Dinamo Zagreb, scor 6-0 la general.

Dacă mizaţi pe victoria lui Dinamo Kiev în returul cu Aris, aveţi cotă 1.75 la Superbet. Săptămâna trecută, grecii au câştigat la limită pe teren propriu, datorită unui penalty transformat de Palma.

Cotă bună are şi un succes al lui Maccabi Tel Aviv, acasă, cu AEK Larnaca. Superbet oferă cotă 1.62, asta în condiţiile în care meciul tur dintre cele două echipe s-a terminat egal, 1-1. Ciprioţii puteau câştiga, dar Ivan a ratat un penlty în finalul meciului.

APOEL e favorită clară în returul cu Dila Gori, după ce a câştigat cu 2-0 săptămâna trecută. Aveţi cotă 1.45, dacă pariaţi pe succesul ciprioţilor. Nici suedezii de la Hacken nu ar trebui să aibă emoţii cu Zalgiris. Superbet oferă cotă 1.47 la o victorie a lui Hacken, după 3-1 în tur.

Şi Midtjylland porneşte cu prima şansă în retur, cotă 1.38, deşi a pierdut primul duel cu Omonia Nicosia. În week-end, danezii au câştigat însă în deplasare la Vejle şi au moral bun pentru meciul decisiv de calificare cu ciprioţii.

”Peste 2.5 goluri”

Biletul care mizează pe multe goluri marcate conţine tot 6 meciuri. Panduru a ales cele mai ofertante cote de la Superbet, ţinând cont, bineînţeles, de ultimele rezultate. Cea mai mare cotă pe acest bilet este de 1.90, pentru Riga - Twente. În tur a fost 2-0 pentru olandezi, dar e de menţionat faptul că Twente a marcat în absolut toate meciurile pe care le-a disputat din aprilie încoace. Nici Riga nu este mai prejos: are 68 de goluri marcate în 26 de meciuri disputate în campionatul din Letonia.

Cotă bună aveţi şi dacă pariaţi că se dau peste 2.5 goluri în meciul dintre Pyunik Yerevan şi Bodo/Glimt, 1.80. Norvegienii au câştigat la scor de neprezentare în tur. De altfel, în turul precedent din Conference League, Bodo/Glimt a zdrobit-o pe Bohemians, 7-2 la general. Şi Pyunik a marcase în ultimele 8 meciuri, disputate înainte de turul cu Bodo/Glimt.

Superbet oferă cotă 1.55 la cel puţin 3 goluri marcate în meciul dintre Rijeka şi Torshavn şi 1.53 la acelaşi pariu pe Beşiktaş - Neftchi Baku. Este de aşteptat să se înscrie multe goluri în Croaţia, în condiţiile în care Rijeka a dat 15 goluri în ultimele trei meciuri. De asemenea, feroezii de la B36 Torshavn au obţinut o victorie de moral în week-end, în campionat cu TB Tvoroyri, 4-0.

După 3-1 în tur, este de aşteptat ca Beşiktaş să repete figura şi la Istanbul cu Neftchi Baku.Turcii au înscris în toate meciurile jucate din aprilie până în prezent. În plus, nu au mai pierdut din februarie. De cealaltă parte, echipa antrenată de Mutu nu-şi revine în acest start de sezon: a făcut doar egal în etapa a doua a campionatului din Azerbaidjan, după ce pierduse în runda inaugurală.

Ultimele două meciuri de pe bilet, Ferencvaros - Hamrun Spartans şi KA Akureyri - Club Brugge, au cote mai mici la peste 2.5 goluri marcate, dar este de înţeles. Nu mai este o surpriză că belgienii sunt abonaţi la multe goluri. În tur a fost 5-1 pentru Club Brugge, iar în week-end, echipa antrenată de norvegianul Ronny Deila a umilit-o pe Eupen în campionat, 5-0.

Ferencvaros a făcut scor de tenis în primul duel cu Hamrun Spartans, 6-1. De altfel, în acest sezon, maghiarii au marcat 18 goluri în doar cinci meciuri în toate competiţiile.

”Nebunie Mondială”

Cele mai nebune cote sunt, bineînţeles, cele de pe biletul suprem, ”Nebunie Mondială”. De data aceasta, Panduru a ajuns la fabuloasa cotă de 1.007! Sunt 10 meciuri, iar cota cea mai mare este de 2.50, pentru GG şi peste 2.5 goluri la Beşiktaş - Neftchi Baku.

Pe acelaşi bilet, mai aveţi încă 3 cote care depăşesc 2: dacă pariaţi GG şi peste 2.5 goluri la Riga - Twente şi mizaţi pe victoria lui Celje pe terenul lui Neman Grodno, Superbet oferă cotă 2.30. Ţineţi cont că slovenii au câştigat la limită meciul tur, 1-0.

Cotă bună are şi GG şi peste 2.5 goluri la meciul dintre KA Akureyri şi Club Brugge, 2.20. După victoria cu 2-1 din tur, Austria Viena o aşteaptă acasă pe Legia Varşovia, pentru meciul decisiv de calificare. Panduru mizează că ambele echipe vor marca, iar cota este pe măsură, 1.75.

Nu doar Club Brugge marchează pe bandă rulantă: şi Gent are acest obicei. A umilit-o pe Pogon cu 5-0 în tur, iar şansele să se marcheze şi în manşa secundă la fel de multe goluri nu sunt deloc mici. 1.95 este cota la GG şi peste 2.5 goluri la acest meci.

Rămânem tot la belgieni: pe ”Nebunie Mondială” apare şi meciul dintre Genk şi Olympiakos. Panduru a ales varianta echipei care se va califica. În cazul în care pariaţi că grecii vor ajunge în play-off-ul Europa League, beneficiaţi de cotă 1.65. Săptămâna trecută, Olympiakos a câştigat cu 1-0, datorită golului rapid marcat de Fortounis.

Celelalte recomandări făcute de Panduru sunt peste 2.5 goluri la Pyunik Yerevan - Bodo/Glimt şi GG la Hearts - Rosenborg şi la Lincoln Red Imps - Ballkani

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuri 

viewscnt
Articole similare