Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paris Saint-Germain, foarte aproape de primul transfer al verii! Francezii s-au înţeles cu un internaţional brazilian

Paris Saint-Germain, foarte aproape de primul transfer al verii! Francezii s-au înţeles cu un internaţional brazilian

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain are o lungă listă de plecări la finalul acestui sezon, dar gruparea franceză nu stă pe loc şi începe să îşi construiască lotul pentru stagiunea viitoare.

PSG şi FC Porto sunt în negocieri avansate pentru transferul lui Alex Telles (27 de ani), fundaşul stânga urmând să vină în locul lui Layvin Kurzawa, care va pleca liber de contract, susţine Globo Esporte. 

Aceeaşi sursă menţionează că PSG s-a înţeles deja cu Pini Zahavi, impresarul fotbalistului, pentru ca acesta să vină la Paris. Zahavi a mai colaborat cu PSG în trecut, în cazul transferului lui Neymar de la FC Barcelona. De Telles s-a interesat şi Chelsea, care era gata să înceapă negocierile cu fotbalistul brazilian până la începerea pandemiei de coronavirus. 

  • 183 de meciuri are Alex Telles în tricoul lui FC Porto. El a mai jucat la Juventude, Gremio, Galatasaray şi Inter Milano 
  • Un meci a jucat fundaşul pentru "Selecao". A debutat în naţională în 2019, într-un meci cu Panama

Fotbalistul deja a informat conducerea lui Porto că nu mai vrea să continue, astfel că gruparea portugheză este de acord cu vânzarea jucătorului. Dacă până acum, Porto accepta doar 40 de milioane de euro, clauza de reziliere, acum suma de transfer este în jurul cifrei de 25 de milioane. 

Afla mai multe despre: psgfc portoalex telles 

viewscnt
Articole similare