Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paris Saint-Germain i-a găsit înlocuitor lui Cavani! Un atacant din Premier League va juca la finalista Champions League

Paris Saint-Germain i-a găsit înlocuitor lui Cavani! Un atacant din Premier League va juca la finalista Champions League

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain i-a căutat toată vara înlocuitor lui Edinson Cavani, chiar dacă Mauro Icardi a fost cumpărat definitiv de la Inter Milano. În cele din urmă, cu doar o zi înainte de finalul perioadei de mercato, PSG s-a înţeles pentru transferul unui atacant din Premier League.

Moise Kean de la Everton urmează să ajungă sub formă de împrumut la campioana Franţei, scrie Telefoot. Francezii susţin că mai sunt doar câteva mici detalii de stabilit, iar mutarea se va face în câteva ore. 

În vârstă de 20 de ani, Kean nu s-a adaptat de la transferul în Premier League, de la Juventus şi vrea să plece, definitiv sau sub formă de împrumut, pentru a juca, în speranţa că va fi convocat la Campionatul European de anul viitor. Atacantul a jucat în acest sezon doar 13 minute şi este clar că nu face parte din planurile lui Carlo Ancelotti. 

În sezonul trecut, 23 de apariţii din 29 au venit din postura de rezervă, iar Kean a terminat sezonul de debut în Premier League cu doar două goluri marcate. 

Afla mai multe despre: moise keanpsg 

viewscnt
Articole similare