Experiențe împreună.
You are here:

Patru transferuri stelare la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru i-a dat lovitura de graţie lui Gigi Becali. Budescu, mutarea de senzaţie în lupta cu FCSB

Patru transferuri stelare la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru i-a dat lovitura de graţie lui Gigi Becali. Budescu, mutarea de senzaţie în lupta cu FCSB

U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova a avut un start excelent de sezon şi a obţinut victorii pe linie în primele şapte etape din Liga I, însă, în ultima lună, o mulţime de probleme au făcut ca oltenii să piardă primul loc în clasament.

Înfrângerile surprinzătoare suferite în faţa unor echipe precum Academica Clinceni sau Chindia Târgovişte au dus la demiterea lui Cristiano Bergodi, iar acum de rezultatele echipei răspunde Corneliu Papură. Cu victorii pe linie în ultimele şase etape, FCSB a preluat conducerea în Liga I şi s-a detaşat la două puncte în faţa oltenilor şi la şase puncte în faţa campioanei ultimelor trei sezoane, CFR Cluj.

Astfel, conducerea oltenilor caută acum cele mai bune variante pentru pauza de iarnă, când Mihai Rotaru speră să dea lovitură după lovitură pentru a-i întări serios lotul lui Corneliu Papură. Starul oltenilor Elvir Koljic ar trebui să revină abia în luna februarie, astfel că Universitatea Craiova are mare nevoie de transferuri în zona ofensivă, dar şi în cea defensivă.

Patru transferuri stelare la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru i-a dat lovitura de graţie lui Gigi Becali

Pentru a le lua faţa marilor rivale FCSB şi CFR Cluj şi pentru a câştiga titlul mult aşteptat de gruparea din Bănie, Mihai Rotaru a demarat deja negocierile cu mai mulţi jucători cu evoluţii extrem de apreciate din Liga I. Conform sport.ro, Universitatea Craiova vrea să transfere mai mulţi fotbalişti de bază din lotul Astrei Giurgiu.

Cu jucătorii neplătiţi de mai bine de trei luni, cu patronul Ioan Niculae internat din cauza coronavirusului şi cu evoluţii dezamăgitoare în Liga I, Astra este foarte aproape de a-şi pierde cei mai buni jucători liberi de contract. David Lazar, portarul care a ajuns chiar şi la prima reprezentativă a României, Constantin Budescu, Valentin Gheorghe şi Mattia Montini sunt cei patru jucători pe care Mihai Rotaru speră să îi aducă liberi de contract în pauza de iarnă.

În sezonul trecut, Universitatea Craiova a jucat marea finală pentru titlu cu CFR Cluj, însă a cedat în faţa campioanei României, astfel că oltenii speră acum să se impună în Liga I cu ajutorul fotbaliştilor de la Astra Giurgiu.

viewscnt
Articole similare
Anamaria Prodan, fara secrete in cartea pe care a scos-o: Sunt un vulcan care erupe din ora in...