Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Anton, pe lista de transferuri a unui club din străinătate! Ce echipă îl vrea

Paul Anton, pe lista de transferuri a unui club din străinătate! Ce echipă îl vrea

Dinamo București

Comentarii

Ludogoreţ Razgrad a pus ochii pe un nou fotbalist român, după ce l-a transferat pe Dorin Rotariu. Este vorba despre Paul Anton (30 de ani), jucătorul lui Dinamo. Cosmin Moţi, directorul tehnic al campioanei Bulgariei, este cel care îl doreşte pe Anton.

Paul Anton, căpitanul lui Dinamo, dorit la Ludogoreţ Razgrad!

Ludogoreţ l-a transferat deja pe Dorin Rotariu, aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, iar acum vrea un alt fotbalist român. Paul Anton a intrat pe lista de transferuri a campioanei Bulgariei, scire prosport.ro, iar interesul bulgarilor pentru mijlocaşul român a apărut la iniţiativa lui Cosmin Moţi, care este directorul tehnic al clubului.

Anton mai are contract cu Dinamo până în varal lui 2022 şi "câinii" ar putea obţine o sumă vitală pentru supravieţuire în schimbul serviciilor sale. Sursa citată scrie că Paul Anton ar fi primit la finalul sezonului 2020 – 2021 o foaie prin care are dreptul să îşi găsească echipă, dar numai dacă clubul din „Ştefan cel Mare” va încasa o sumă de bani care să ajute clubul.

Paul Anton e la a treia "descălecare" la Dinamo în carieră, după ce a mai jucat pentru "câini" în perioadele septembrie 2015 - iulie 2016 şi iunie 2017 - ianuarie 2018.

  • 1,1 milioane de euro este cota de piaţă a lui Paul Anton în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ludogorettransferpaul antondinamo 

viewscnt
Articole similare