Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Scholes a împlinit 46 de ani. Eroul celor de la Manchester United a primit foarte multe urări şi cuvinte de laudă de la Pele, Messi, Ronaldo şi mulţi alţii

Paul Scholes a împlinit 46 de ani. Eroul celor de la Manchester United a primit foarte multe urări şi cuvinte de laudă de la Pele, Messi, Ronaldo şi mulţi alţii
Comentarii

La cei 46 de ani, Paul Scholes încă rămâne în minţile oamenilor pentru ceea ce a realizat pe Old Trafford şi nu numai. Legenda celor de la Manchester United este încă considerată unul dintre cei mai buni mijlocaşi din istoria fotbalului şi astăzi de ziua sa a primit numeroase urări şi cuvinte de laudă pentru fotbalistul care a fost.

Reacţia lui Paul Scholes la urările primite 

Paul Scholes s-a retras pentru a doua oară acum şapte ani şi de atunci a mai antrenat 3 echipe din ligile inferioare ale Angliei. Din momentul retragerii, fanii lui United îi duc şi acum dorul sperând măcar să mai apară un jucător asemănător englezului. Scholes este unul dintre puţinii jucători care are parte de un respect enorm, atât din partea foştilor colegi, dar şi din partea adversarilor. Nume grele, printre care Pele, Zidane, Messi sau Ronaldo, încă susţin faptul că englezul este, poate, unul dintre cei mai buni mijlocaşi care au jucat vreodată.

Întrebat ce părere are despre urările primite de la Pele, Messi, Ronaldo şi mulţi alţi grei ai fotbalului, Paul a răspuns:  

“În principal stânjenit, erm...dar flatat de asemenea să primesc acest tip de comentarii de la aceşti oameni.”



“Aceştia nu sunt doar nişte jucători şi antrenori mediocri. Aceştia sunt cei mai buni jucători care au jucat jocul: Zidane, Messi, Ronaldo.”

“Este foarte frumos, erm...îţi dă energie când citeşti asftel de chestii.”

“Este adevărat? Nu ştiu ce cred ei, dar accept.”

O declaraţie modestă, aşa cum era de aşteptat din partea lui Scholes. Nu este ironic faptul că el primeşte foarte multe laude şi că nu este încă foarte bun la a primi complimente.  

Mai jos, vei găsi unele dintre cele mai bune declaraţii la adresa lui Paul Scholes, din partea unora dintre cei mai buni fotbalişti din istorie.

Pele: “Dacă el ar fi jucat cu mine, aş fi înscris mult mai multe”

Messi: “În La Masia, numele lui a fost mult menţionat. E profesor”

Zidane: “Cel mai dificil oponent? Scholes de la Manchester. El este un mijlocaş complet.”  

Ronaldo: “Scholes este cel mai bun jucător cu care am jucat şi care m-a ajutat mult când eram tânăr. E grozav.”  

Xavi: “Pentru mine, el este cel mai bun mijlocaş central pe care l-am văzut în ultimii 15-20 de ani”

Thierry Henry: “Nu pot înţelege cum Scholes nu a câştigat premiul de jucatorul anului. El ar fi trebuit să-l câştige cum mult timp în urmă. Poate pentru ca el nu caută să fie în lumina reflectoarelor ca alte <<staruri>>”

Guardiola: “Dintre toţi jucătorii de la Manchester United, eu l-aş alege pe Scholes - este cel mai bun mijlocaş din generaţia sa. Mi-ar fi plăcut să fi jucat alături de el”.

Beckham: “ El e mereu unul dintre oamenii despre care ceilalţi vorbesc. Chiar şi când jucam la Real Madrid, jucătorii întotdeauna mă întrebau <<Cum e el?>>. Ei îl respectau şi îl vedeau ca pe un jucător suprem ultimate.”

Ronaldinho: “Vreau să pasez ca el. Cine l-a învăţat cum să facă?”

Ronaldo (Brazilian): “El este un fenomen”  

Fernandes: “Cred că Scholes este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume. În Anglia, mulţi oameni vorbesc despre Frank Lampard pentru că a înscris cele mai multe goluri, Steven Gerrard, unul dintre cei mai buni jucători, de asemenea, însă, eu cred ca Scholes este cel care face diferenţa mai mult decât oricine altcineva.”

Neville: “Nu l-aş schimba pe Paul Scholes pentru nimeni. El este pur şi simplu unul dintre cei mai compleţi jucători de footbal cu care am jucat vreodată. E cel mai bun”  

Sir Alex Ferguson: “Cred ca Paul Scholes este cel mai bun jucător din Anglia. Are cele mai bune skill-uri, cel mai bun creier. Nimeni nu îl poate egala. Nu mai există un jucător ca el în lume, Paul e de neînlocuit.”

La mulţi ani, Paul Scholes!

Afla mai multe despre: paul scholesurari 

viewscnt
Articole similare