Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Păun crede că CFR Cluj poate să bată Sevilla. Cine este cel mai periculos adversar: "Pe el trebuie să-l anihilăm"

Păun crede că CFR Cluj poate să bată Sevilla. Cine este cel mai periculos adversar: "Pe el trebuie să-l anihilăm"

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Păun (24 de ani) a vorbit într-o conferinţă de presă despre meciul dintre CFR Cluj şi Sevilla, care va avea loc joi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1. Jucătorul ardelenilor crede că orice este posibil cu gruparea spaniolă.

Păun nu ştie dacă va fi folosit de Dan Petrescu în meciul cu Sevilla, însă dacă "Bursucul" va apela la serviciile lui, este pregătit să dea totul pentru un rezultatul bun al campioanei României: "Cu siguranţă vom ştii ce să facem ca să câştigăm. Trebuie să ne propunem acest lucru, am demonstrat-o şi în meciurile trecute că dacă suntem serioşi şi inbtrăm determinaţi putem să câştigăm cu oricine şi sper să scoatem un rezultat bun mâine. 

Cu siguranţă este cel mai important meci pentru mine de când sunt la CFR şi de când sunt în fotbal. Am avut întregul sezon rezultate extraordinare, dacă mă gândesc la Celtic, la Lazio şi la celelalte echipe extraordinare pe care le-am bătut. Vom vedea după aia dacă ne va ajuta Dumnezeu să scoatem un rezultat bun şi să ne calificăm", a declarat Păun. 

El s-a bucurat de faptul că pentru meciul de joi nu mai sunt bilete şi mizează şi pe "al 12-lea jucător". Totodată, Păun ştie şi cine este cel mai periculos jucător al andaluzilor: "Sunt prea mulţi fotbalişti de valoare. Cu siguranţă îi apreciez pe toţi pentru toate performanţele pe care le-au făcut, în mod special pe Suso, este un jucător extraordinar şi cu siguranţă trebuie să-l anihilăm, la fel ca şi pe ceilalţi jucători pentru că sunt jucători extraordinari şi vom avea mult de furcă cu ei"

 

Afla mai multe despre: pauncfr clujcfr sevilla 

viewscnt
Articole similare