Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PCH, o nouă reacţie după momentul şocant cu Neagoe: ”Medicul a evaluat vreodată un pacient? Şi noi putem să luăm pulsul şi să dăm un suc”

PCH, o nouă reacţie după momentul şocant cu Neagoe: ”Medicul a evaluat vreodată un pacient? Şi noi putem să luăm pulsul şi să dăm un suc”

Dinamo București

Comentarii

Criticaţi dur în urma momentului absolut şocant prin care a trecut Eugen Neagoe, ultraşii din PCH au revenit cu un comunicat pe pagina de Facebook.

Suporterii lui Dinamo pun câteva întrebări extrem de importante, iar un amănunt sensibil este legat de modul în care a reacţionat medicul Bătineanu.

”Câteva întrebări de la ”animale” şi câteva observaţii ale ”descreieraţilor”:

- Este adevărat că Eugen Neagoe s-a simţit rău în timpul zilei de ieri încă de când se afla la Săftica?


Să nu spuneţi că nu aţi ştiut. Dacă ştim noi asta, înseamnă că medicul lui Dinamo şi toţi cei din staful echipei ştiau despre asta.
- De ce nu aţi suflat nicio vorbă despre asta?
- De ce a ascuns florin prunea adevărul despre starea reală a lui Neagoe? Să nu spună că n-avea habar! Tocmai el care ne-a luat nouă probe de sânge şi a aflat că suntem drogaţi...
- Cum de nu a apărut nimic în presă? Se fac anchete doar dacă moare cineva?
- Vă încurca aşa de tare adevărul şi nu mai puteaţi să aruncaţi vina pe suporteri?
- Cine a băgat adevărul sub preş şi ce interes au avut să facă asta?
- De ce a fost lăsat să stea pe bancă dacă se simţea rău? Sunt atâţia antrenori care nu au mai luat loc pe bancă în ziua în care au avut probleme de sănătate mai puţin grave.
- Dacă se întampla o tragedie cu omul ăsta, tot suporterii erau de vină?
- Cine răspunde dacă un jucător cu probleme de sănătate depistate înainte de meci, intră totuşi pe teren şi se prăbuşeşte? Dar dacă un antrenor este în situaţia asta?
- Medicul echipei a evaluat în viaţa lui vreun pacient? A pus vreodată un diagnostic, sau ştie doar să ia un puls şi să ofere un suc? Păi asta ştim şi noi să facem...
- Ce fel de prieteni şi colegi sunt cei care te trimit pe bancă deşi ştiu cât de gravă este starea ta?

Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Neagoe şi să stea departe de oamenii care spun din gură că le pasă de starea lui, dar în realitate nu au făcut nimic pentru a-l ajuta şi mai ales pentru a preveni o tragedie.

Descreieraţii aşteaptă un răspuns!

PS: PCH şi toţi dinamoviştii de pe stadion l-au aplaudat pe Eugen Neagoe şi i-au strigat numele în timp ce era în ambulanţă. Digi Sport nu a arătat şi nu a spus nimic despre momentele astea. Cancanul şi scandalul se vând mai bine, dar IPOCRIZIA e cât casa”, au scris fanii dinamovişti pe Facebook.

Afla mai multe despre: neagoebatineanupchdinamo 

viewscnt
Articole similare