Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pentru câte goluri se consideră Vlad vinovat după umilinţa cu CFR? ”Răspund în faţa antrenorului”

Pentru câte goluri se consideră Vlad vinovat după umilinţa cu CFR? ”Răspund în faţa antrenorului”

FCSB

Comentarii

CFR Cluj a umilit-o pe FCSB, scor 4-1, în a şaptea etapă a Ligii 1.

CFR Cluj s-a impus cu uşurinţă în faţa FCSB-ului, scor 4-1, în a şaptea etapă a Ligii 1. Campioana României conducea la pauză, dar s-a dezlănţuit în repriza secundă, repriză în care ”roş-albaştrii” nu au mai contat deloc în atac, până să marcheze golul de consolare.

Andrei Vlad s-a remarcat, din nou, pentru motivele greşite, după ce a inspirat nesiguranţă pe tot parcursul meciului. Dacă la primul gol portarul nu prea avea ce face, la al doilea şi mai ales al patrulea, acesta poate fi considerat vinovat.

La reuşita lui Sigurjonsson, ”tricolorul” a boxat mingea direct pe fruntea islandezului, în timp ce la golul lui Alibec, Vlad a faultat şi le-a dat cadou ardelenilor un penalty. Portarul şi-a asumat prestaţia slabă, dar a adirmat că va avea jocuri mai bune în viitor.

Pentru câte goluri se consideră Vlad vinovat după umilinţa cu CFR?

”Da, o seară neagră pentru noi, nu avem ce să facem, aşa e fotbalul, trebuie să le strângem mâinile şi de mâine să dăm drumul la treabă. Noi o să plecăm la naţională, baietii cred că o să aibă câteva zile libere.

(n.r. Câte goluri îţi reproşezi?) O să îmi fac o proprie analiză, o să raspund în faţa antrenorului. Când a venit aici domnul Edi, mi-a spus că are foarte mare încredere în mine şi eu va trebui să îi dovedesc asta pe teren. În seara asta nu am făcut un meci foarte bun, dar în viitor va fi mai bine cu siguranţă”, a declarat Andrei Vlad.

Afla mai multe despre: fcsbandrei vladcfr fcsb 

viewscnt
Articole similare