Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pentru noi este un câştig” Marius Bilaşco a avut cuvinte de laudă pentru Claudiu Petrila EXCLUSIV

”Pentru noi este un câştig” Marius Bilaşco a avut cuvinte de laudă pentru Claudiu Petrila EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Sepsi s-a impus cu 2-0, împotriva Universităţii Craiova, pe teren propriu, într-un meci al etapei cu numărul 6 din play-off-ul Ligii 1.

Golul doi al formaţiei gazdă a fost marcat de Petrila, fotbalist împrumutat de CFR Cluj la Sepsi. Marius Bilaşco a mărturisit că fotbalistul va reveni la CFR la finalul stagiunii, atunci când îi expiră împrumutul:

”El a demonstrat şi la CFR atât cât a jucat, deşi a strâns puţine minute dacă este să analizăm cât a evoluat. Ideea de a merge la Sepsi unde a jucat mult mai mult l-a ajutat foarte mult. Pentru noi este un câştig, iar când se va întoarce, depinde de el dacă se va impune. Bineînţeles, ajutat şi de această regulă U21. Va avea un tricou de campion, normal. A jucat în tur pentru noi, a şi marcat” a spus Marius Bilaşco, pentru Telekom Sport.

Universitatea Craiova a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Bogdan Mitrea ’45 şi Claudiu Petrila ‘90+4.

”Am aşteptat ca Mister să îmi dea ocazia să intru în teren, am intrat, am făcut-o bine şi am dat gol. Am spus-o la meciul cu FCSB şi s-a interpretat total aiurea (n.r că a marcat şi pentru CFR). Am marcat pentru mine şi pentru echipa mea de aici. Momentan mai am multă treabă de făcut aici. În mod normal, ăsta ar fi obiectivul nostru, să terminăm pe locul 3” a spus Claudiu Petrila, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: claudiu petrilabilasco 

viewscnt
Articole similare