Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Philippe Coutinho înapoi la Liverpool!? Jurgen Klopp a informat clubul despre dorinţa sa

Philippe Coutinho înapoi la Liverpool!? Jurgen Klopp a informat clubul despre dorinţa sa

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona vrea să scape de salariul imens încasat de Philippe Coutinho, astfel că i-a oferit lui Liverpool şansa să îl readucă pe brazilian în Anglia.

Philippe Coutinho este pe picior de plecare de la Barcelona încă de când a semnat cu formaţia catalană. Brazlianul nu s-a integrat bine în Spania şi nu a putut produce aceleaşi numere senzaţionale ca în Anglia. Astfel, cu problemele financiare de la club, Joan Laporta încearcă să îl vândă pe jucătorul brazilian, la orice club care ar fi dispus să îl ia.

Cu suma de 135 de milioane de euro plătită pentru Coutinho, este clar că Barca nu îşi va putea recupera investiţia, probabil nici măcar 80% din aceasta, însă clubul catalan e gata să renunţe la mijlocaş, în vederea reînoirii contractului lui Messi. Iar fostului său club, Liverpool i s-a oferit şansa de a îl readuce în Anglia.

Philippe Coutinho înapoi la Liverpool!?

Însă Jurgen Klopp a făcut clar că nu este interesat de fostul său jucător, care este departe de starul care era când pleca de pe Anfield. Tehnicianul german este mulţumit cu opţiunile sale din atac şi nu consideră că Philippe Coutinho ar fi o investiţie inteligentă pentru Liverpool.

Presa spaniolă anunţă că Inter, Milan şi Leicester ar mai fi pe urmele forbalistului de pe Camp Nou, însă niciuna dintre formaţii nu ar fi dispusă să plătească mai mult de 25 de milioane de euro pentru serviciile sale.

În cei trei ani şi jumătate de când a semnat cu Barcelona, Coutinho a făcut doar 90 de apariţii pentru club. În această perioadă, brazilianul a fost şi împrumutat un sezon, la Bayern, cu care a câştigat Liga Campionilor, marcând de două ori chiar în poarta Barcelonei, în acel faimos 8-2 din sferturile Champions League.

Afla mai multe despre: fc barcelonaphilippe coutinhotransfer coutinholiverpooljurgen kloppcoutinho liverpool 

viewscnt
Articole similare