Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pintilii nu a uitat trecutul! Fotbaliştii de la FCSB au dat autografe pe tricouri cu emblema Stelei

Pintilii nu a uitat trecutul! Fotbaliştii de la FCSB au dat autografe pe tricouri cu emblema Stelei

FCSB

Comentarii

Mai mulţi jucători de la FCSB, neconvocaţi la loturile naţionale, au participat la o acţiune organizată de sponsorul tehnic al echipei finanţate de Gigi Becali.

Asaltaţi de fani pentru poze şi autografe, Mihai Pintilii, Harlem Gnohere şi Cristian Bălgrădean s-au declarat bucuroşi şi uimiţi de câte autografe au trebuit să dea. Printre obiectele pe care au trebuit să le semneze jucătorii de la FCSB s-au numărat şi câteva tricouri cu emblema Stelei. 

Dintre cei trei, doar Pintilii a jucat pentru FCSB atunci când încă se numea Steaua şi avea voie să folosească emblema care acum apare pe tricourile echipei din Liga a 4-a, CSA Steaua. 

Chiar dacă s-au relaxat, jucătorii de la FCSB rămân concentraţi pe Liga 1, obiectivul principal din acest sezon: "Avem o serie de 10 meciuri parcă fără înfrângere şi cred că sunt şi ei bucuroşi pentru noi şi pentru rezultate. Am reintrat în cursa pentru titlu, am recuoerat 7 sau nu ştiu exact câte puncte faţă de CFR, mai sunt 4, mai sunt etape de jucat. Sperăm să o ţinem pe aceeaşi linie, să continuăm pe acea serie pozitivă pe care am mers şi până acum", a declarat Bălgrădean. 

Afla mai multe despre: fcsbpintilii 

viewscnt
Articole similare