Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plan şocant al lui Becali: mută FCSB în Anglia! "Cumpăr un club din Championship!" Cum vrea să ajungă în Premier League cu o investiţie de 35 de milioane de euro

Plan şocant al lui Becali: mută FCSB în Anglia! "Cumpăr un club din Championship!" Cum vrea să ajungă în Premier League cu o investiţie de 35 de milioane de euro

Superliga

Comentarii

Gigi Becali spune că s-a săturat de şicanele de care a avut parte în ultimii ani şi că e gata să se mute în alt campionat. Patronul FCSB ţinteşte sus şi spune că are posibilitate să cumpere un club din Championship, a doua ligă a Angliei, unde ar putea transfera întreg lotul FCSB.

În total, Becali spune că ar trebui să achite 25 de milioane de euro pentru preluarea clubului şi alte 10 pentru a transfera jucătorii aflaţi acum la FCSB. Şi e convins că echipa ar promova în Premier League, unde ar avea parte de venituri consistente din drepturile de televizare.

Patronul FCSB se arată deranjat de faptul că juristul CSA Steaua, Florin Talpan, vrea să ceară dezafiliera FCSB.

 "Să vină şi Rapid, s-o excludă şi pe Dinamo, să joace între ei. Ce legătură are FCSB cu Steaua? N-are nicio legătură. Hotărârea judecătorească spune că trebuie să schimbăm numele. L-am schimbat. Noi suntem FCSB, ei sunt Steaua. Sunt visele lui Talpan. În Romania, orice nebun poate să spuna orice. Exista un demers oficial al unui om care nu are discernamant. Orice om poate să facă o nebunie şi noi o comentăm. În România, tot ce este valoros se distruge. Ce face Becali? Coeficient? Aduce bani în România?

Trebuie distrus. În Romania e putregai! Eu bag bani în fotbal. Daca e mizeria asta, putregaiul ăsta, oameni de doi lei... L-am întrebat pe MM daca s-ar muta în Anglia să lucreze în fotbal daca i-aş spune asta. Mi-a zis că da. Luăm o echipa de B, 25 de milioane ne costă, plătim şi cumparăm toţi jucătorii de la FCSB. Cât ne costă tot lotul? 10 milioane. Luăm 150 de milioane numai din televizare. Câstigăm 100 de milioane pe an numai că jucăm în Premier League. Eu pot s-o fac. Am şi puterea şi mintea s-o fac.

Vreau să scap odată. Mai vedeţi voi fotbal vreodată? Îşi mai face CFR ambiţie? Nu! Daca mă tot şicanează... ce să fac? Dacă în tara asta te şicanează aşa... Şoriceii pot şicana elefanţii, li se permite. Dacă puii pot şicana vulturii, dacă tractorul e mai bine văzut decat Mercedesul"
, a declarat Becali la PRO X.

Afla mai multe despre: becalifcsbangliachampionship 

viewscnt
Articole similare