Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul lui Florin Bratu pentru naţionala U21: ”O sa analizez jucătorii şi lotul, avem nevoie de omogenitate, ne trebuie rezultate”

Planul lui Florin Bratu pentru naţionala U21: ”O sa analizez jucătorii şi lotul, avem nevoie de omogenitate, ne trebuie rezultate”
Comentarii

FLorin Bratu a susţinut o conferinţă de presă înaintea primei sale acţiuni ca selecţioner al naţionalei U21.

Florin Bratu a devenit noul selecţioner al naţioneli U21 după plecarea lui Adi Mutu, iar fostul jucător al lui Dinamo se pregăteşte pentru prima sa acţiune. ”Tricolorii” mici aveau să joace două meciuri amicale, împotriva Angliei şi Georgiei, însă primul dintre acestea a fost anulat, din pricina Covid.

Astfel, Bratu va debuta pe 7 septembrie pe bancă, iar noul selecţioner este pregătit pentru lungul drum pe care îl are în faţă. Cu România gazdă a Campionatului European U21 din 2023, ”tricolorii” mici sunt deja calificaţi în grupe, iar misiunea lui Bratu este de a construi o naţională competitivă şi bine pusă la punct până atunci.

Fostul jucător al lui Dinamo a vorbit despre atmosfera din tabăra naţionalei U21 înaintea debutului său şi planul pentru selecţionata noastră asupra căreia are control deplin acum.

Planul lui Florin Bratu pentru naţionala U21

”O emoţie specială, o întâlnire sau reîntâlnire cu o parte dintre jucători, pentru că sunt mulţi dintre ei cu care eu am mai lucrat, ma bucură să văd că au venit cu mult drag la echipa naţională, iar lucrul acesta m-a facut să mă adaptez mai repede la ei şi ei la stilul meu de antrenament.

Este prima acţiune împreună, e normal să fie un pic mai greoaie ca şi adaptare a jucătorilor la antrenamente, dar ca implicare a lor la antrenament, a făcut diferenţa. Sunt în stadiul în care vreau să-i cunosc, vreau să îi descopăr, nu vreau să mă hazardez şi să fac promisiuni.

Ce vreau să redau este spirit, atâta timp cât vom avea spirit şi vom simţi că vom juca pentru tricolor, eu cred că lucruile vin după aceea prin multă muncă de la sine. Vreau să evaluez jucătorii, lotul, ca şi echipă, şi uşor, uşor în următoarele acţiuni să omogenizăm naţionala U21, pentru că ne trebuie şi rezultate”, a declarat Florin Bratu.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaflorin braturomânia u21naţionala u21 

viewscnt
Articole similare