Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare surprinzătoare de la Dinamo! Farul transferă unul dintre jucătorii de care ”câinii” nu voiau să ”scape”: ”Hagi îl dorea de mult timp”

Plecare surprinzătoare de la Dinamo! Farul transferă unul dintre jucătorii de care ”câinii” nu voiau să ”scape”: ”Hagi îl dorea de mult timp”

Dinamo București

Comentarii

Un fotbalist de la Dinamo este aproape de transferul la Farul, la cererea insistentă a lui Gică Hagi.

Mircea Rednic a părăsit-o pe Dinamo şi a lăsat un haos la club. Lotul este prea numeros, fotbaliştii nu sunt fericiţi, iar echipa are o multitudine de jucători cu salarii mult prea mari pentru valoare lor.

Odată cu venirea lui Flavius Stoican, era clar că echipa din Ştefan cel Mare avea să treacă printr-o perioadă de restructurare, cu plecări în masă, dar şi câteva veniri.

Până acum, doar Răzvan Patriche, fotbalist ce de abia îşi reziliase contractul cu Academica Clinceni, a fost unicul fotbalist adus de Dinamo, deşi Iuliu Mureşan a anunţat în urmă cu mai multe zile că echipa mai pregăteşte două mutări.

Numai vocea lui se auzea pe teren la meciul cu noi. E un jucător cu experienţă, avem nevoie de aşa ceva. Va fi determinant şi o să-i influnţeze pe ceilalţi jucători.

În media în care sunt jucătorii pe care i-am adus şi pe care îi vom aduce. Salariul este unul normal. A semnat pe un an şi jumătate.

E primul transfer (n.r. - Patriche), trebuie să aducem fundaş dreapta, atacant cu calităţi bune de golgheter. Nu ne permitem să cumpărăm jucători, aducem doar liberi”, a declarat iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

Plecare surprinzătoare de la Dinamo

”Câinii” au nevoie mai degrabă să ”scape” de jucători decât să aducă, după părerea conducerii, astfel că până şi unora dintre tinerii de la club li se permite să plece.

După era anunţat că Flavius Stoican nu doreşte să îl păstreze, iar şefii din Ştefan cel Mare nu vor să îl lase să plece definitiv, Robert Moldoveanu este foarte aproape de Farul.

Atacantul de 22 de ani crescut în academia lui Dinamo a fost dorit insistent de Gică Hagi, iar impresarul său, Giovanni Becali, a dezvăluit că mutarea este foarte aproape de completare.

Gică Hagi l-a dorit foarte mult pe Moldoveanu, de mai mult timp. Dinamo păstrează şi 30 la sută dintr-un viitor transfer”, a declarat Giovanni Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: robert moldoveanu 

viewscnt
Articole similare