Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poate fi transferul iernii la FCSB. Favoritul lui Edi Iordănescu vrea să plece de la actuala echipă. Doar Gigi Becali mai trebuie convins

Poate fi transferul iernii la FCSB. Favoritul lui Edi Iordănescu vrea să plece de la actuala echipă. Doar Gigi Becali mai trebuie convins

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, se poate orienta, din nou, spre Liga 1 în perioada de transferuri din iarnă. Printre fotbaliştii puşi pe lista de transferuri se află şi Hervin Ongenda (26 de ani), fotbalist care l-a anunţat pe Valeriu Iftime că nu vrea să mai continue la FC Botoşani. După ce l-a ofertat în vară, FCSB ar putea reveni cu o ofertă, iar acum s-ar afla în avantaj.

Hervin Ongenda vrea să plece de la FC Botoşani. Profită FCSB?

Hervin Ongenda nu mai poate fi ţinut de Valeriu Iftime la FC Botoşani, iar despărţirea în această iarnă sau un vara anului următor e iminentă. Francezul simte că misiunea sa la echipa din Moldova s-a încheiat şi va analiza ofertele care îi vor fi aduse de impresar. 

Dacă moldovenii nu-l cedează în iarnă, el poate fi pierdut liber de contract în vara anului următor, atunci când îi expiră contractul. În acest moment, sunt şanse mici ca francezul trecut pe la PSG să accepte prelungirea contractului cu FC Botoşani, întrucât vrea să plece. 

"Dacă ar juca toate meciurile cu ambiţia şi cu devotamentul din seara asta, i-ar creşte cu mult cota şi ar fi altceva.

M-aş bucura enorm ca acest băiat să meargă într-un campionat să producă bani pentru el şi pentru familia lui. De la mine e clar că vrea să plece, aşa mi-a zis şi nu mai vreau să insist că asta e", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport. 

Printre echipele care s-au înscris în cursa pentru mijlocaş a fost şi FCSB. Gigi Becali a încercat să-l aducă în mai multe rânduri, iar Valeriu Iftime s-a arătat deschis să negocieze încă un transfer pe axa Botoşani - FCSB, în trecut. 

Acum, echipa din Berceni ar putea profita de situaţia lui Hervin Ongenda şi să-l ia la un preţ mai mic. 

FCSB l-a ofertat pe Hervin Ongenda la începutul sezonului

În vară, au fost purtate negocieri intense în părţi pentru fostul internaţional U21 al Franţei. FCSB l-a ofertat pe Hervin Ongenda, iar Edi Iordănescu a insistat ca mutarea să se realizeze, fiind unul dintre jucătorii din Liga 1 pe care-i admiră. La acel moment, fotbalistul a fost cel care s-a opus, iar acest aspect l-a supărat pe Gigi Becali. 

"Nu mă mai interesează acum nici Ongenda. Mi-a plăcut atunci, pentru că îl voia Edi foarte tare. Acum, nu-l mai vrem”, a explicat, în urmă cu o luni, Gigi Becali, conform realitateasportivă.net.

 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliedi iordanescuhervin ongendahervin ongenda plecare fc botosanihervin ongenda transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare