Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PogBOOOM!!! A explodat bomba anului! Man United şi-a dat acordul pentru transferul lui Pogba. Suma ameţitoare încasată

PogBOOOM!!! A explodat bomba anului! Man United şi-a dat acordul pentru transferul lui Pogba. Suma ameţitoare încasată

Manchester United

Comentarii

Manchester United este dispusă să îl lase pe mijlocaşul Paul Pogba să plece de pe Old Trafford, anunţă englezii.

Conform Daily Mail, oficialii clubului Manchester United s-au resemnat cu gândul că francezul nu îşi va prelungi contractul scadent în vara anului 2021 şi au hotărât să dea curs negocierilor pentru transferul campionului mondial.

Paul Pogba a anunţat încă de vara trecută că îşi doreşte o nouă provocare şi nu are de gând să semneze un nou contract cu "diavolii". Francezul, plătit cu 350.000 de euro pe săptămână, mai are contract cu United încă 18 luni, dar gruparea engleză are opţiunea de a prelungi unilateral contractul pe încă un an, până în 2022.

Ultima oară, oficialii lui Manchester United au încercat vara trecută să ia legătura cu Pogba pentru a-i propune un nou contract, însă reprezentanţii francezului au refuzat din start, iar de atunci nu a mai existat niciun contact.

Astfel, conducerea clubului a decis să nu activeze opţiunea de prelungire a contractului francezului şi să accepte discuţiile pentru transferul lui Paul Pogba, iar cu banii obţinuţi în schimbul acestuia să încerce să aducă doi mijlocaşi centrali în vară. Pe lista "diavolilor" se află Donny van de Beek şi Saul Niguez, de la Ajax, respectiv Atletico Madrid.

Man United şi-a dat acceptul pentru transferul Pogba. Real Madrid stă la cotitură

Recent, Mundo Deportivo a anunţat că Real Madrid este din ce în ce mai aproape de transferul lui Paul Pogba de la Manchester Untied.

Cotidianul catalan a dezvăluit că Real Madrid va încerca din nou pista Paul Pogba. Sursa citată subliniază că Zinedine Zidane este omul care insistă pentru transferul campionului mondial pe Santiago Bernabeu: ”Pogba este o bestie, presi! Îl vreau!” i-a transmis Zidane lui Florentino.

Peste 130 de milioane de euro ar urma să o coste pe Real Madrid transferul campionului mondial.

În vârstă de 26 de ani, Pogba joacă la United din vara anului 2016, atunci când englezii l-au răscumpărat de la Juventus Torino pentru 105 milioane de euro, sumă record la acea vreme.

Afla mai multe despre: pogba 

viewscnt
Articole similare