Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul care s-a autopropus la naţională a comis-o! Fostul goalkeeper de la FCSB a gafat ca în curtea şcolii în faţa unui stadion plin | VIDEO

Portarul care s-a autopropus la naţională a comis-o! Fostul goalkeeper de la FCSB a gafat ca în curtea şcolii în faţa unui stadion plin | VIDEO
Comentarii

Valentin Cojocaru, portarul grupării poloneze Pogon Szczecin, a fost protagonistul unei gafe de cascadorii râsului, în partide pe care echipa sa a disputat-o la Varşovia, contra Legiei

În minutul 49, Valentin Cojocaru a ieşit prost pe o centrare, iar Legia a profitat şi a deschis scorul, după ce românul a avut un moment de derută în care nu a ştiut unde este mingea. 

Pogon nu a acuzat şocul primirii golului, iar Koulouris a restabilit egaliatea în minutul 60. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Astfel, Pogon a acumulat 40 de puncte şi a ratat şansa de a se apropia de liderul Slask, care are 45 de puncte.

Legia este pe 5, cu 38 de puncte.

  • Video cu golul încasat de Cojocaru

În acest sezon, Valentin Cojocaru a apărat poarta lui Pogon în 16 meciuri de campionat. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 900.000 de euro.

Valentin Cojocaru a trimis ”săgeţi” către Moldovan. Portarul Rapidului i-a răspuns pe teren

Valentin Cojocaru, portar care a evoluat de-a lungul timpului la FCSB, Crotone, Frosinone, Apollon Limassol, Dnipro, Feyenoord sau OH Leuven, consideră că a fost nedreptăţit de către selecţionerul Edi Iordănescu. În urmă cu câteva luni, acesta a declarat că a evoluat în campionate puternice în ultimii ani, s-a antrenat ireproşabil, a progresat foarte mult şi ar fi meritat să joace şi el în naţională.

”Nu-mi stă în caracter să vorbesc despre alţi jucători, dar s-a ajuns prea departe. Pot spune fără lipsă de modestie că portarul echipei naţionale (n.r. - Horaţiu Moldovan) a făcut mai multe greşeli în ultimul an decât am făcut eu în toată cariera.

Mi se pare derutant că am fost selecţionat la echipa naţională când jucam la Viitorul, iar după ce am jucat la două echipe mai bune din campionate mai puternice nu am mai fost selecţionat”, a spus Valentin Cojocaru, pentru Prosport, înaintea meciului Belarus - România, disputat în octombrie 2023.

 

Afla mai multe despre: legia varşoviavalentin cojocarufcsb 

viewscnt
Articole similare