Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Povestire fabuloasă din ”vremurile negre” ale Rapidului! Alexa şi Iosif au făcut pe bucătarii: ”Băi, Miţane, ce faci? /”Am luat ouă din banii noştri”

Povestire fabuloasă din ”vremurile negre” ale Rapidului! Alexa şi Iosif au făcut pe bucătarii: ”Băi, Miţane, ce faci? /”Am luat ouă din banii noştri”

Superliga

Comentarii

Rapid este una dintre cele mai puternice echipe din România. Giuleştenii au un buget impresionant, jucători de valoare, un stadion superb, însă pătimaşii suporteri vişinii nu vor uita vremurile negre, nu demult apuse. În 2016, instanţa a declarat falimentul Rapidului, îar revenirea în elita fotbalului românesc părea doar un vis frumos pentru suflarea vişinie.

Miţă Iosif a povestit cum a câştigat Rapid Liga 2: ”Poetul” şi ”Chirgul” pregăteau micul dejun din banii lor: ”Eram vai de mama mea”

În sezonul 2015-2016, Rapid a revenit în eşalonul secund, după doar un sezon pe prima scenă, însă a reuşit să câştige en-fanfare seria din care făcea parte, deja era măcinată de problemele financiare.

Mihai Iosif a povestit cum a fost cooptat de Dan Alexa în stafful său.”Miţă” se ocupa de echipele juvenile ale clubului, în momentul în care a fost sunat de Alexa pentru a se alătura primei echipe.

Iosif a acceptat propunerea ”Chirurgului” şi a dezvăluit un episod trist, în care stafful giuleştean a pregătit şi finanţat masa jucătorilor, deoarece clubul intrase într-un impas financiar fără precedent.

”În prima mea zi la echipa mare am fost secundul lui Alexa. Eram la juniori, îmi vedeam de copiii mei, mă întâlneam cu el (n.r. Alexa): <<Salut, salut! Ce faci??? Ne antrenam pe la ProRapid. Au jucat (n.r. echipa mare) la Slobozia. M-a sunat seara Alexa. <<Ce faci? De mâine vreau să faci parte din stafful meu? E Ok?”>> <<Da, este Ok, normal.>> Bani nu existau la vremea aia.

Pe mine nu m-a pus nimeni antrenor că mă chema Iosif. Eu nu am avut o carieră cum au avut alţii, pe care numele îi ajută. Pe vremea aia, copiii învăţau în două ture, unii dimineaţa, alţii seara.

La opt dimineaţa făceam cu o grupă, după la 10:30-11 cu echipa mare. Stăteam la ProRapid până venea a doua tură de juniori. Nu am luat niciun ban. Alexa ştie. Într-o dimineaţă nu aveam mâncare la micul dejun. Eram coleg cu Mihai Ianovschi şi Radu Lefter. Veniseră jucătorii la masă.

A venit Alexa, dar mâncare nu era, pentru că nu se plătea. A început Alexa: <<Băi, Miţane, băi, ce faceţi mă? De ce aţi chemat jucătorii la ora nouă? Nu v-am spus că la 10 este micul dejun?>>

Imediat am prins-o <<Aoleu! Am greşit, scuze băieţi”. Poc! În cameră jucătorii, hai Alexa, hai Mihai! Du-te, ia tu nişte ouă, nişte felii!>> Totul din banii noştri. Eram vai de capul meu! Pac, pac, am pus masa. Am promovat fără emoţii, dar clubul a intrat în faliment şi s-a pus lacătul”, a spus Mihai Iosif la ”Vreau să ştiu”.

Mihai Iosif este liber de contract din primăvara anului trecut, după despărţirea de Minaur Baia Mare. 

 

Afla mai multe despre: rapidsuperligăliga 2dan alexamihai iosifmihăiţă ianovschi 

viewscnt
Articole similare