Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Italia nu l-a iertat pe Ronaldo după eliminarea celor de la Juventus de Porto: "De neiertat. Parcă s-a speriat de minge."

Presa din Italia nu l-a iertat pe Ronaldo după eliminarea celor de la Juventus de Porto: "De neiertat. Parcă s-a speriat de minge."

Fotbal

Comentarii

Golgeter all-time al Ligii Campionilor, Ronaldo a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai campioanei Italiei. Acesta a greşit decisiv pe finalul partidei la golul decisiv marcat de Sergio Oliveira.

Portughezul Cristiano Ronaldo a fost dur criticat de presa din Italia după eliminarea celor de la Juventus în faţa lui Porto. Portughezii merg mai departe datorită golului în plus marcat în deplasare. Chiar dacă a evoluat mai bine de o oră cu un om mai mult pe teren, campioana Italiei nu a reuşit să evite umilinţa.

Golgeter all-time al Ligii Campionilor, Ronaldo a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai campioanei Italiei. Acesta a greşit decisiv pe finalul partidei la golul decisiv marcat de Sergio Oliveira. Presa din Italia consideră că a venit vremea ca Ronaldo să fie cedat. Cu toate că are în continuare prestaţii bune în Serie A, portughezul, ajuns la vârsta de 36 de ani, nu mai are eficacitatea din sezoanele precedente.

"Inacceptabil. Cristiano Ronaldo a fost cel mai slab jucător de pe teren în ambele partide, în ceea ce a reprezentat cea mai proastă dublă a lui Juventus din istoria Champions League. După surpriza din prima manşă, calificarea trebuia tranşată pe stadionul din Torino, mai ales că ai evoluat mult timp cu un om în plus. Ronaldo nu doar că nu a marcat şi nu şi-a condus echipa, dar nu a apărut în joc mai deloc. A fost chiar dăunător formaţiei sale. S-a apărat slab, a încercat execuţii personale din poziţii imposibile.", au scris cei de la Tuttomercatoweb.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoliga campionilor 

viewscnt
Articole similare