Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele ANAD oferă ultimele detalii despre scandalul de dopaj de la Astra: ”Încă nu există o decizie definitivă” | EXCLUSIV

Preşedintele ANAD oferă ultimele detalii despre scandalul de dopaj de la Astra: ”Încă nu există o decizie definitivă” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Printr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport, Cristi Balaj, preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, a oferit ultimele detalii despre cazul de dopaj de la Astra, în care au fost implicaţi Kehinde Fatai, Takayuki Seto şi Alex Ioniţă, dar şi clubul.

În urmă cu aproape un an, un scandal monstru a izbucnit la Astra. Fatai, Seto şi Ioniţă au fost prinşi dopându-se, după ce poza de la clinica la care mergeau cei trei a apărut pe reţelele de socializare. Aceştia puteau fi văzuţi injectându-şi minerale pentru recuperare, peste limita legală permisă de WADA.

Cei trei au fost suspendaţi pe loc, iar decizia a venit şase luni mai târziu. Însă, aceasta nu a fost definitivă, cel puţin pentru Astra, iar cazul nu e nici pe aproape de a se fi încheiat, aşa cum dezvoltă Cristi Balaj. Preşedintele ANAD a explicat că WADA încă poate să conteste decizia comisiilor, în cazul în care consideră că aceasta nu a fost destul de aspră.

Preşedintele ANAD oferă ultimele detalii despre scandalul de dopaj de la Astra

”Nu vreau să comentez decizia comisiilor, mai ales că există posibilitarea ca WADA (n.r. agenţia anti-doping mondială) să facă apel. Până nu vom avea o decizie definitivă, nu aş dori să comentez. Voi dezvolta subiectul când apare o decizie definitivă.

WADA şi FIFA sunt singurele ce pot face apel. Toate părţile vor primi decizia motivată, când aceasta va fi disponibilă. A fost un proces stufos, lung, vor fi multe documente de tradus, apoi WADA va avea termen să decidă dacă va face apel”, a declarat Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: scandal dopaj astradopaj astraastra giurgiucristi balajanadtakayuki setoalex ioniţăkehinde fatai 

viewscnt
Articole similare