Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, nu are de gând să renunţe la Mirel Rădoi: "Este moral ca el să continue. În acelaşi timp, nu este un antrenor care se agaţă de un contract"

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, nu are de gând să renunţe la Mirel Rădoi: "Este moral ca el să continue. În acelaşi timp, nu este un antrenor care se agaţă de un contract"

Fotbal

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că este de părere că este “moral” ca Mirel Rădoi să rămână selecţioner şi să se afle pe banca echipei României la Jocurile Olimpice.

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, a recunoscut, zilele trecute, la Telekom Sport, faptul că se va gândi foarte bine dacă va mai continua în această funcţie, după ratarea calificării la EURO 2020 şi ultimele prestaţii din Liga Naţiunilor.

Cu toate acestea, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că are deplină încredere în Rădoi şi că nu se gândeşte la o eventuală înlocuire a acestuia.

Nu mi-a trecut (supărarea pentru ratarea calificării la Euro), nu e o supărare care poate să-ţi treacă aşa. În momentul de faţă am toată încrederea în Mirel Rădoi să continue. Cred că este moral ca el să continue, e un simbol al generaţiei tinere de antrenori dar şi în ceea ce-i priveşte pe jucătorii tineri. Nu trebuie să uităm de succesul de care ne-am bucurat cu toţii anul trecut, dar şi de performanţa calificării la Jocurile Olimpice. Ar fi corect şi moral ca el să stea pe banca naţionalei şi la JO. E un antrenor integru şi pentru noi integritatea este un element foarte important. E un tip luptător. Nu cred că Mirel şi-ar dori să renunţe. În acelaşi timp, nu este un antrenor care să se agaţe de un contract sau de anumite clauze din contract. Cu toţi antrenorii cu care am colaborat, de la Iordănescu încoace, toţi au avut aceeaşi atitudine”, a spus Burleanu, duoă şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare