Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ofertă pentru Carlo Ancelotti! S-ar putea întoarce într-un campionat în care a făcut senzaţie

Prima ofertă pentru Carlo Ancelotti! S-ar putea întoarce într-un campionat în care a făcut senzaţie

Premier League

Comentarii

Patronul clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, l-a demis, marţi, pe Carlo Ancelotti, la câteva ore după ce antrenorul reuşise calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Pentru italian, lucrurile s-ar putea însă aşeza imediat. Everton este în căutarea unui antrenor de top, după despărţirea de Marco Silva, tehnicianul la care conducerea ”caramelelor” a renunţat săptămâna trecută.

Bein Sports anunţă interesul formaţiei din Liverpool pentru tehnicianul italian, care ar fi contactat deja anturajul lui Carlo Ancelotti. Dar, lucrurile nu sunt chiar atât de facile pentru Everton.

Gruparea de pe Goodison Park ar trebui să-i asigure lui Ancelotti un salariu anual de 7 milioane de euro, o sumă deloc mică, în comparaţie cu precedentele contracte pe care le-au plătit ”caramelele” antrenorilor săi.

În primul sezon cu Ancelotti pe banca lui Napoli, echipa a ocupat locul 2 în Serie A, după campioana Juventus. Presa italiană a scris aseară că antrenorul italian de 60 de ani ar putea s-o preia pe Arsenal Londra, care s-a despărţit de curând de spaniolul Unai Emery. În Premier League, Ancelotti a câştigat titlul cu Chelsea în sezonul 2009-2010.

Afla mai multe despre: carlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare