Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ofertă pentru Ianis Hagi! Fosta campioană a deschis negocierile pentru a-l lua din Scoţia | ULTIMA ORĂ

Prima ofertă pentru Ianis Hagi! Fosta campioană a deschis negocierile pentru a-l lua din Scoţia | ULTIMA ORĂ
Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) este într-o situaţie delicată la Rangers, unde a prins doar 35 de minute în acest sezon. După ce nu a fost inclus pe lista UEFA, informaţii despre un transfer au apărut, iar o echipă ar fi lansat o ofertă de transfer.

Primul club care l-a ofertat pe Ianis Hagi! Încearcă să-l ia după trei ani petrecuţi în Scoţia

Accidentarea care l-a ţinut departe de teren pe Ianis Hagi încă are urmări. Pentru că antrenorul lui Rangers, Michael Beale, a considerat că tricolorul nu se află într-o formă optimă, Ianis Hagi a fost înlocuit de pe lista UEFA, pentru dubla cu PSV, din preliminariile Champions League. 

Iar în această perioadă apar din ce în ce mai multe informaţii despre plecarea fiului lui Gică Hagi. Publicaţia Daily Record susţine că fotbalistul se gândeşte să schimbe echipe, în timp ce Michael Beale a recunoscut că impresarul jucătorului s-a interesat de viitorul mijlocaşului. 

"Vrea să joace săptămână de săptămână şi asta nu este garantat la Rangers. Ianis şi agentul său s-au uitat la lucruri în ultima săptămână şi au avut o discuţie. Nu îi putem garanta minute la prima echipă aici", a declarat antrenorul lui Rangers. 

În toiul evenimentelor, un club din Turcia a lansat o ofertă de transfer pentru Ianis Hagi. 

Fotospor.com anunţă că Trabzonspor, campioană a Turciei de şapte ori, ultima dată la capătul sezonului 2021-2022, îl doreşte pe mijlocaşul român. 

Clubul din prima ligă turcă ar fi făcut o ofertă pentru fiul "Regelui", cu primele discuţii deja purtate. De altfel, Trabzonspor nu ar fi la prima tentativă de a-l aduce pe Ianis Hagi în Turcia, unde a mai fost dorit de Galatasaray. 

Ianis Hagi şi-a spus public dorinţa

"Cred că fiecare fotbalist îşi doreşte să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situaţia în care mă aflu, dar ştiţi, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, ştiu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal. 

Nu m-am simţit niciodată mai bine. Ştiam că am nevoie de un pre-sezon complet, cred că sunt singurul jucător din acest lot care nu a ratat nicio sesiune din pre-sezon, plus din startul sezonului, am fost disponibil din toate punctele de vedere, sunt foarte mulţumit de forma fizică pe care o am, statisticile mele sunt mai bune decât înainte de accidentare, sunt într-un loc bun fizic, mental şi aşa cum spus, vreau să mă bucur de fotbal”, declara Ianis Hagi, după ce a intrat pe teren în a doua reprizî a meciului Rangers - Morton, scor 2-1, în Cupa Ligii Scoţiei.

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi rangerstransfer ianis hagi 

viewscnt
Articole similare