Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a englezilor după debutul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Cum au caracterizat primul meci al românului în Premier League | VIDEO

Prima reacţie a englezilor după debutul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Cum au caracterizat primul meci al românului în Premier League | VIDEO

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) a debutat la Tottenham în Premier League, iar presa din Marea Britanie nu a rămas indiferentă după acest moment.

Manchester United şi Tottenham au încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa a 21-a din Premier League.

Remiză spectaculoasă între Manchester United şi Tottenham

Manchester a început excelent meciul de pe Old Trafford, cu un gol marcat în minutul 3, de Rasmus Hojlund. 

În minutul 19, londonezii au egalat prin Richarlison, care a primit de la Pedro Porro. 

Gazdele au terminat prima repriză în avantaj, după golul lui Marcus Rashford, din minutul 40.

Tottenham a egalat imediat după startul reprizei secunde, prin Rodrigo Betancur, în minutul 46 şi acesta a fost scorul final.

În acest meci a debutat la Tottenham şi fundaşul român Radu Drăguşin, fiind trimis în teren de antrenorul Ange Postecoglou în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp. 

Chiar dacă a început meciul ca rezervă, Drăguşin a jucat timp de 11 minute, meciul având şase minute de prelungire. A fost în centrul câtorva faze de joc.

Presa engleză a ţinut şi ea să scoată în evidenţă acest moment important din cariera fundaşului român: debutul în Premier League.

"Radu Drăguşin şi-a făcut debutul pentru echipa londoneză şi a părut relativ sigur în scurta sa apariţie pe teren", au scris britanicii de la Daily Mail. 

Radu Drăguşin este cel mai scump jucător român din istorie şi al patrulea care îmbracă tricoul lui Tottenham, după Gică Popescu, Ilie Dumitrescu şi Vlad Chiricheş.

În clasamentul din Premier League, Manchester United este pe locul 7, cu 32 de puncte, iar Tottenham se află pe locul 5, cu 40 de puncte.

Afla mai multe despre: radu dragusinpremier leaguetottenhamstranieri 

viewscnt
Articole similare