Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce a semnat cu Yeni Malatyaspor: "Sper să scoatem echipa din situaţia delicată, să avem aceleaşi rezultate ca la Kayserispor şi Gaziantep"

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce a semnat cu Yeni Malatyaspor: "Sper să scoatem echipa din situaţia delicată, să avem aceleaşi rezultate ca la Kayserispor şi Gaziantep"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (50 de ani) a revenit în campionatul Turciei, unde a semnat cu Yeni Malatyaspor, iar antrenorul român a reacţionat după ce şi-a pus semnătura pe contractul oferit de clubul din Superligă. Şumudică a spus că e foarte bucuros şi a anunţat că vrea să aibă aceleaşi rezultate pe care le-a avut la Kayserispor şi Gaziantep FK.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce a semnat cu Yeni Malatyaspor: "Sunt foarte bucuros că am revenit în fotbalul turc!"

Yeni Malaytaspor i-a făcut o propunere lui Marius Şumudică, pe care antrenorul a şi acceptat-o, iar între timp a şi fost prezentat oficial. După ce a "dat cu pixul", Şumudică a reacţionat şi a spus că e foarte bucuros, dar şi că are ambiţia să obţină rezultatele bune pe care le-a avut la fostele echipe din Superligă, Kayserispor şi Gaziantep FK.

„Sunt foarte bucuros că am revenit în fotbalul turc. Am întâlnit nişte oameni OK. Azi-noapte am semnat contractul şi astăzi începem treaba. Sper, împreună cu staff-ul, să scot echipa din situaţia delicată în care se află şi să avem aceleaşi rezultate pe care le-am avut la Kayserispor şi Gaziantep.

Mi-am dorit foarte mult să revin în Turcia şi iată că mi-am îndeplinit visul. M-am întors într-un campionat puternic, un campionat în care te simţi antrenor şi eşti respectat”, a transmis Şumudică în această dimineaţă pentru gsp.ro.

Marius Şumudică, noul antrenor de la Yeni Malatyaspor

Şumudică a semnat pe câteva luni cu Yeni Malatyaspor: "Clubul nostru a ajuns la un acord cu antrenorul român Marius Şumudică până la finalul sezonului. Îi urăm bun venit lui Marius Şumudică şi staffului său. Vă dorim succes!", se arată în comunicatul celor de la Malatyspor. Yeni Malatyaspor ocupă locul 17 în clasamentul din Superliga turcă.

Până să ajungă la Yeni Malatyaspor, Marius Şumudică le-a mai antrenat în Turcia pe Kayserispor, din vara lui 2017 până în mai 2018, pe Gaziantep FK , din iunie 2019 până în ianuarie 2021, dar şi pe Rizespor. La Rize, Şumudică a avut cel mai scurt mandat, din ianuarie până în martie 2021.

Afla mai multe despre: marius sumudicayeni malatyasporreactieturcia 

viewscnt
Articole similare