Experiențe împreună.
You are here:

Prima reacţie a lui "Mitică" Cardoso, după transferul în Liga 1: "Ştiam că va veni această zi. Sper să ajung şi la echipa naţională"

Prima reacţie a lui "Mitică" Cardoso, după transferul în Liga 1: "Ştiam că va veni această zi. Sper să ajung şi la echipa naţională"

Liga 1

Comentarii

Atacantul Nicolao Manuel Dumitru Cardoso, ziş şi "Mitică" prin prisma originilor româneşti, a mărturisit că ştia că va veni ziua în care va juca în Liga 1.

În vârstă de 27 de ani, atacantul trecut şi pe la Napoli va juca la Gaz Metan Mediaş.

"Ştiam că într-o zi voi veni în România, aşteptam momentul potrivit şi am ajuns. Vreau să îmi relansez cariera şi cred că Gaz Metan îmi poate oferi asta", a declarat Nicolao Dumitru.

Nicolao Manuel Dumitru Cardoso a intrat în atenţia presei de la noi în urmă cu aproape un deceniu, atunci când Napoli l-a transferat de la Empoli pentru 1,5 milioane de euro. La gruparea italiană, el a adunat însă doar 12 partide şi a fost împrumutat rând pe rând la Ternana, Cittadella, Urbs Reggina, Veria, Latina Calcio, Nottingham Forest, pentru ca în vara anului 2017 să fie cedat gratis la Alcorcon. Ulterior, el a mai evoluat la Gimnastic şi Livorno.

Interesant este că, deşi are tată din România şi mamă din Brazilia, iar el s-a născut în Suedia, Nicolao Dumitru a ales să joace pentru selecţionatele de juniori din Italia, pentru care a adunat 14 selecţii în perioada 2009-10 şi a reuşit să înscrie trei goluri.

"Mitică" Cardoso nu a apucat încă să joace pentru vreo reprezentativă de seniori, astfel că este eligibil pentru naţionala României.

"Poate că într-o zi cânt imnul român. (n.r. - Ai vrea să ajungi să ămbraci tricoul naţionale?) Clar că da", a adăugat Nicolao Dumitru.

viewscnt
Articole similare