Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a pierdut finala de la Madrid: ”Mi-ai furat două trofee” Mesaj special pentru Ion Ţiriac

Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a pierdut finala de la Madrid: ”Mi-ai furat două trofee” Mesaj special pentru Ion Ţiriac

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 3 WTA, a pierdut a patra finală jucată la Madrid Open, fiind învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, de olandeza Kiki Bertens, locul 7 WTA. În urma acestui rezultat, Halep a ratat şi ocazia de a reveni pe locul I WTA, însă ea va urca o poziţie, în clasamentul ce va fi publicat luni. Sportiva română a ajuns la 17 finale pierdute din 35 jucate în carieră, două în faţa olandezei.

Sunt supărată că nu am câştigat, dar Kiki a meritat victoria, a jucat mult mai bine decât mine. Mă bucur să fiu pe această scenă, dar îmi pare rău că nu am reuşit să câştig trofeul. A practicat un tenis bun toată săptămâna. Kiki, mi-ai furat două trofee, dar sper, în viitor, să ne reîntâlnim şi să am ocazia să-mi iau revanşa.

Vreau să îi mulţumesc echipei mele, mamei mele, Virginiei. Mulţumiri organizatorilor. Domnului Ţiriac îi mulţumesc şi sper că nu e prea supărat pe mine”, a spus Simona Halep, la finalul meciului de la Madrid.

Afla mai multe despre: halepmadrid,  

viewscnt
Articole similare