Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primarul Mihai Chirica, cuvinte dure la adresa lui Ciprian Paraschiv, preşedintele Poli Iaşi. ”Dacă generalul unei armate consideră că trebuie să plece în concediu după ce i-a fugit calul dintre picioare, lasă-l să plece”

Primarul Mihai Chirica, cuvinte dure la adresa lui Ciprian Paraschiv, preşedintele Poli Iaşi. ”Dacă generalul unei armate consideră că trebuie să plece în concediu după ce i-a fugit calul dintre picioare, lasă-l să plece”

CSM Poli Iași

Comentarii

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, l-a criticat dur pe preşedintele echipei, Ciprian Paraschiv, pentru că a cerut să plece în concediu fără platăm în plin campionat. Edilul i-a spus oficilului clubului că mai bine ar pleca direct, în loc să facă această cerere şi l-a comparat ca un general care îşi abandonează armata.

”Clubul trebuie să se modernizeze şi modernizarea clubului se face printr-o gândire mai progresistă a celor care iau decizii acolo. Nu poţi să accepţi să te loveşti de faptul că vrea să plece în concediu fără salariu. Lasă-l, frate, să plece învârtindu-se în concediu fără plată!

Dacă generalul unei armate consideră că trebuie să plece în concediu după ce i-a fugit calul dintre picioare, lasă-l să plece. Asta este… Că dacă rămâne face mai mult rău. Un general, chiar dacă a căzut de pe cal, pune mâna pe bastonul lui de general şi conduce armata mai departe. Până când moare el. Că un general este ultimul care trebuie să moară.

Dacă i-a murit armata nu are de ce să se întoarcă acasă, că e ruşinos să te întorci acasă cu armata măcelărită. Dar e greu să găseşti stofă de general”, a declarat primarul Iaşiului.

Edilul din Moldova a comentat şi disputa dintre preşedintele şi vicepreşedintele formaţiei din Copou. Acesta i-a ironizat pe cei doi şi a dezvăluit că nu îl interesează conflictul dintre ei.

”Scandalul de la vârf este ca şi cum se bat melcii de pe fundul mării. Nu-i vede nimeni, nu-i aude nimeni şi nu interesează pe nimeni. Dacă s-ar bate la vârf şeful de la Steaua, CFR, ar atrage atenţia. Dar când tu eşti pe fundul mării şi clipoceşte apa peste tine la un strat de o mie de metri grosime apă, nu interesează pe nimeni.

Asta arată de fapt care este calitatea fondului uman cu care suntem obligaţi să lucrăm şi de ce acest club niciodată nu a privit mai departe de vârful bocancilor.Ei când dau cu capul de o grindă, prima dată se scuipă. Nu-şi întind mâna, se scuipă. Eu nu l-am văzut pe domnul primar Boc să-şi bată capul cu conducerea clubului CFR, nu l-am văzut pe primarul Braşovului să-şi bată capul cu ce face Braşovul, nici la Bucureşti, nici la Timişoara.

Pentru ce ar trebui primarul municipiului Iaşi să-şi bată capul că se ceartă preşedintele cu cel din Comitetul Director. Nu mă interesează. Dar le spun un singur lucru. Cine înţelege că Iaşiul are nevoie de sport sub coordonarea unor oameni competenţi, să rămână acolo.

Cine nu înţelege lucrul acesta şi nu mă tratează cu bunul simţ cu care eu îi tratez pe ei, au garanţia mea că mă duc, iau cheile, le închid toate birourile, le scot în stradă şi îi las să facă fotbal în parc, acolo unde de fapt li se şi potriveşte unora dintre ei. Fotbal de parc. Iar cine vrea să facă fotbal de Liga I, îi dau altă pereche de chei să intre în birourile alea. Dar în rest nu mă mai implic cu nimic”, a mai adăugat Mihai Chirica.

 

Afla mai multe despre: poli iaşimihai chiricaciprian paraschivliga 1 

viewscnt
Articole similare