Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele concluzii trase de Petrescu despre Alex Chipciu: ”Nu cred că poate în momentul ăsta ce vreau eu de la el”

Primele concluzii trase de Petrescu despre Alex Chipciu: ”Nu cred că poate în momentul ăsta ce vreau eu de la el”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu spune că Alex Chipciu este în acest moment departe de ceea ce aşteaptă de la el, dar a subliniat profesionalismul mijlocaşului venit de la Anderlecht. Antrenorul campioanei României spune şi despre George Ţucudean că are nevoie să-şi intre în ritm.

Alex Chipciu s-a transferat în această iarnă la CFR Cluj, după ce la Anderlecht n-a jucat deloc în acest sezon. Este una dintre cele mai importante mutări făcute în această iarnă, în Liga 1, însă Dan Petrescu spune că mijlocaşul de 30 de ani are nevoie de timp. Petrescu susţine că Alex Chipciu a arătat multă dorinţă, dar i-au lipsit realizările:

”Şi el, ca şi Ţucudean, nu a jucat fotbal. A alergat bine, dar fotbal nu a jucat. E un profesionist extraordinar, vrea, dar nu cred că poate în momentul ăsta ce vreau eu de la el. Trebuie să avem răbdare, mie nu îmi place să grăbesc un jucător, să îl arunc pentru că fanii şi presa o să îl judece imediat”, a declarat Dan Petrescu.

Un alt jucător important pe care Petrescu îl are la dispoziţie din această iarnă este George Ţucudean, care a fost nevoit să ia o pauză după unele probleme la inimă. Însă Dan Petrescu spune că şi Ţucudean are nevoie de timp pentru a-şi intra în formă:

”Vă daţi seama, după 4 luni în care nu joci fotbal şi vii dintr-o dată, nu i-a fost uşor, dar eu zic că păstrează acelaşi simţ al golului. Să marchezi două goluri în meciurile amicale nu e uşor, la ce adversari am avut, mai ales adversarul de azi (n.r. ieri, cu Emelec), care era foarte bun. Normal, dacă stai 4 luni, 4 luni aştepţi să fii în formă maximă, aşa cred eu. Nu mă aştept ca el să fie în formă, mă aştept şi sper din tot sufletul să intre şi să dea nişte goluri”, a mai spus Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare