Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii din tabăra Filiaşului după victoria istorică în faţa lui UTA Arad: ”Le-am zis colegilor că o să dau gol. Vrem FCSB în următoarea rundă”

Primele reacţii din tabăra Filiaşului după victoria istorică în faţa lui UTA Arad: ”Le-am zis colegilor că o să dau gol. Vrem FCSB în următoarea rundă”

Cupa României

Comentarii

Filiaşi a reuşit o victorie incredibilă în Cupa ROmâniei. Formaţia din Liga 3 a reuşit să treacă de UTA Arad, echipă ce se luptă pentru play-off-ul Ligii 1.

CSO Filiaşi a reuşit o victorie de zile mari joi, reuşind să o învingă pe UTA Arad, în 16-mile Cupei României. Băieţii lui Laszlo Balint au fost răpuşi cu 1-0 de formaţia din al treilea eşalon, după golul marcat de Vîcică, în minutul 38. După reuşita sa, fotbalistul gazdelor a dezvăluit că le spusese colegilor că va marca, deşi nu credea, şi i-a dedicat golul fiului său.

Primele reacţii din tabăra Filiaşului după victoria istorică în faţa lui UTA Arad

Îl dedic baietelului meu, tuturor suporterilor care au venit la acest meci şi sper să mai dau. Am zis înainte de meci la colegi că o să înscriu, dar nu mă aşteptam, am zis aşa, sper să mai înscriu. Nu am jucat pe primă, am jucat pentru noi. (n.r. Nu aţi avut primă?). Toţi adversarii (n.r. rămaşi în Cupă) sunt puternici, vrem FCSB, cum zic suporterii”, a declarat Vîlcică.

Ionuţ Tătaru a vorbit şi el de victoria incredibilă reuşită. Jucătorul lui Filiaşi a pus rezultatul impresionant pe seama ambiţiei oltenilor şi a afirmat, asemenea colegului său, că speră să pice cu FCSB în următoarea rundă.

Deja am făcut istorie de etapa trecută, acum ce urmează este un bonus pentru noi. La Filiaşi nu doar se aude că e echipă bună se şi vede la televizor. Şi aşa suntem noi, oltenii, mai ambiţioşi. Pentru supoteri, poate FCSB, să zic, că şi-ar dori să umple stadionul”, a declrat Ionuţ Tătaru.

Afla mai multe despre: cso filiaşiuta aradfiliaşi utavîlcicăionuţ tătaru 

viewscnt
Articole similare