Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul nume înaintat de galeria FCSB pentru a-i lua locul lui Mihai Stoica: "El poate veni. Vom cânta contra lui MM"

Primul nume înaintat de galeria FCSB pentru a-i lua locul lui Mihai Stoica: "El poate veni. Vom cânta contra lui MM"

FCSB

Comentarii

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a deschis lista posibililor înlocuitori ai lui Mihai Stoica la FCSB. Conducătorul fanilor a rostit numele lui Narcis Răducan, cel care a mai lucrat la FCSB.

Numele înaintat de galeria FCSB pentru a-l înlocui pe Mihai Stoica

După ce i-a cerut demisia lui Mihai Stoica din funcţia de manager general la FCSB, liderul Peluzei Nord a susţinut că Narcis Răducan ar putea veni în locul actualului conducător, fiind dorit de fani. Totuşi, Mustaţă a lăsat lista deschisă şi l-a ameninţat pe MM că galeria va fi împotriva lui:

„Stăteam la masă, mă uitam la meci şi nu-mi venea să cred. Am văzut meciul cu 200 şi ceva de oameni împreună. Toţi erau şocaţi că jucăm cu echipa a doua. Toată lumea l-a luat pe Meme. În momentul în care am primit un telefon şi mi se confirmă nişte chestii, atunci domnule Meme Stoica nu mai avem decât un singur scop: noi campionatul şi dumneavoastră demisia. Dacă pleacă Meme, poate veni oricine, chiar şi Narcis Răducan. N-a câştigat nimic de când s-a întors aici. Dacă fanii vor avea voie pe stadioane şi Meme nu-şi dă demisia, noi vom cânta jumătate de secundă pentru Steaua şi restul contra lui Meme”, a declarat Gheorghe Mustaţă la Radio Sport 1. 

"De la Gigi Becali în jos, demisie totală!"

„Să te văd eu acum pe tine ce caterincă mai faci, Meme! Eu îmi aduc aminte o vorbă a lui Piţurcă, dar nu o mai spun. I-a zis Piţi odată o vorbă, dar el a spus că numai în somn e Meme. Nu ştiu pentru cine îi proteja pe titulari. Nu înţeleg! Eu mi-am asumat ce am făcut în viaţa asta. Asumă-ţi şi tu Meme! Nu să stai cu masca la gură la oficială şi să-mi comentezi mâine pe Facebook! Ce să mai comentezi că te-a făcut pardaf a 14-a echipă a lui Dinamo. Să vedem ce ironie mai face la adresa lui Dinamo. Cu mine nu mai merge! Le promit că dacă pierd campionatul, începând de la Gigi Becali în jos trebuie demisie totală. Gigi rămâne că e finanţator! Ei au impresia că vorbesc cu copiii ăia din tribune. Nu mai merge, a venit acasă cine trebuie, s-au întors bătrânii”, a mai spus Gheorghe Mustaţă. 

 

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicagheorghe mustatademisia mihai stoicanarcis raducan 

viewscnt
Articole similare