Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul refuz pentru FRF. Antrenorul care nici nu se gândeşte să preia naţionala după plecarea lui Rădoi: "Nu sunt pregătit!"

Primul refuz pentru FRF. Antrenorul care nici nu se gândeşte să preia naţionala după plecarea lui Rădoi: "Nu sunt pregătit!"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la naţionala României la finalul preliminariilor pentru CM 2022 din Qatar.

Astfel că naţionala va rămâne fără selecţioner. Federaţia Română de Fotbal ar fi inceput deja căutările, in timp ce incearcă să-l convingă pe Rădoi să-şi prelungească contractul.

Intrebat dacă este interesat de naţională, Şumudică a fost extrem de sincer şi a mărturisit: ”Nu se pune problema! Nu sunt pregătit să fiu selecţioner... Sunt antrenori mai in voga, cu rezultate.

Boloni, Petrescu, Hagi, sunt antrenori care au rezultate şi pot să vină.  

Numele meu nu cred că este vehiculat, mă uitam şi azi pe un site, erau 7 antrenore enumeraţi, eu căzusem de pe lista aia, atunci nu iau in calcul. Eu mă gândesc la ce am de făcut acolo in Turcia, trebuie să scap echipa de la retrogradare”. 

Şumudică a preluat-o recent pe Yeni Malatyaspor, din prima ligă a Turciei.

În primele două partide disputate cu Marius Şumudică pe banca tehnică, Yeni Malatyaspor le-a învins pe Adana Demirspor, 2-0, Alay, 2-1, Kasimpasa 2-0 şi 3-1 cu Basaksehir. 
 
După înfrângerea cu Kasimpaşa, Yeni Malatyaspor a rămas cu 12 puncte şi este pe locul 16 în Turcia.

 

Afla mai multe despre: naţională românieimirel radoimarius sumudica 

viewscnt
Articole similare