Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer din noua eră de la Newcastle! Englezii au confirmat oficial mutarea. Prima reacţie a jucătorului: ”E o onoare să fiu aici”

Primul transfer din noua eră de la Newcastle! Englezii au confirmat oficial mutarea. Prima reacţie a jucătorului: ”E o onoare să fiu aici”

Premier League

Comentarii

Newcastle a confirmat oficial transferul lui Kieran Trippier, venit de la Atletico Madrid.

Noua eră de la Newcastle a început cu un transfer de marcă, chiar dacă primul jucător adus nu este un star ofensiv, aşa cum sperau fanii de pe Tyneside.

Echipa are probleme în defensivă, astfel că clubul a adus un fundaş, internaţional englez, campion în Spania şi cu sute de meciuri în Premier League.

Kieran Trippier a părăsit-o pe Atletico Madrid pentru a semna cu Newcastle, în schimbul sumei de aproximativ 15 milioane de euro, conform transfermarkt.com.

În vârstă de 31 de ani, fotbalistul cu 35 de apariţii pentru naţionala Angliei s-a dezvoltat în academia lui Manchester City, dar le-a mai reprezentat la nivel profesionist doar pe Barnsley, Burnley şi Tottenham, înaintea plecării în Spania.

După revenirea în Anglia, Trippier a afirmat că este o onoare să fie la Newcastle şi că va da ”110%” pentru a ajuta clubul să se salveze de la retrogradare.

Primul transfer din noua eră de la Newcastle

E o echipă bună, cu un antrenor bun, staff bun şi jucătorii cu care am jucat, tehnicienii pentru care am jucat ştiu că sunt un luptător şi mă voi lupta pentru Newcastle.

Ştiu poziţia în care se află clubul, dar vreau să fiu aici şi vreau să ajut echipa, pe teren şi în afara sa, folosindu-mi experienţa pentru a urca în clasament.

Nu sunt sfios să intru într-o luptă şi vreau binele pentru club, pentru fani, pentru proprietari şi pentru toată lumea din jurul lui Newcastle United.

De acum încolo sper să pot da 110%, ceea ce voi face şi pe teren şi în meciuri. (n.r. eşti entuziasmat de proiectul de aici?) Sigur că da, clubul, fanii... este un club uriaş şi proiectul de acum este foarte entuziasmant.

Acesta este încă unul dintre motivele pentru care am venit. E o oportunitate bună pentru mine, îmi plac provocările, m-am testat în Spania şi acum mă testez la Newcastle.

Este o oportunitate bună pentru mine şi familia mea şi vreau să ajut echipa, e o onoare să fiu aici”, a declarat Kieran Trippier.

Afla mai multe despre: newcastle 

viewscnt
Articole similare