Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer făcut de Dinamo în această iarnă? Ce jucător s-a prezentat la vizita medicală

Primul transfer făcut de Dinamo în această iarnă? Ce jucător s-a prezentat la vizita medicală

Superliga

Comentarii

Dinamo este aproape să facă un prim transfer în această iarnă, deşi situaţia financiară a clubului este dezastruoasă. La vizita medicală s-a prezentat şi Andrei Blejdea, care ultima oară a evoluat pentru FC Argeş.

Dinamo ar putea face un prim transfer în această iarnă. Andrei Blejdea, jucător care şi-a reziliat contractul cu FC Argeş, s-a prezentat la vizita medicală cu Dinamo. O decizia va fi luată în următoarele zile.

Bledea, primul transfer realizat de Dinamo în această iarnă?

Echipa din Ştefan cel Mare traversează unul dintre cele mai grele momente din istoria sa. Jucătorii sunt neplătiţi de la începutul sezonului şi unii şi-au reziliat deja contractele. Dinamo s-ar putea confrunta cu o avalanşă de contracte reziliate, dacă şefii clubului nu achită până vineri seară măcar un salariu.

În tot acest peisaj, Dinamo ar putea realiza primul transfer din această iarnă. Andrei Blejdea se antrenează în această perioadă cu echipa din Ştefan cel Mare şi s-a prezentat la vizita medicală alături de ceilalţi jucători ai lui Jerry Gane. O decizie va fi luată în zilele următoare.

În vârstă de 24 de ani, Andrei Blejdea este ”aripă” stânga, dar poate evoluat atât în spatele vârfului, cât şi pe dreapta. În acest sezon a avut 11 apariţii pentru FC Argeş, cu care şi-a reziliat contractul în această iarnă. Blejdea s-a format la Dinamo şi a mai jucat de-a lungul carierei la FC Wil (Elveţia), Domzale, Zarica Kranj (ambele din Slovenia), Braunschweig II (Germania), Academica Clinceni şi Pandurii.

Afla mai multe despre: andrei blejdea 

viewscnt
Articole similare