Experiențe împreună.
You are here:

Primul transfer reuşit Dan Petrescu la Kayserispor! Şi-a adus un fost elev, dar nu de la CFR Cluj. Fotbalistul semnează în aceste momente

Primul transfer reuşit Dan Petrescu la Kayserispor! Şi-a adus un fost elev, dar nu de la CFR Cluj. Fotbalistul semnează în aceste momentegalerie foto

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu a reuşit primul transfer la Kayserispor. "Bursucul" a transferat un atacant de la fosta echipă, dar nu de la CFR Cluj. Kayserispor l-a transferat pe Anton Maglica (29 de ani), un atacant cu care Dan Petrescu a lucrat la chinezii de la Guizhou Hengfeng, pe vremea când a antrenat echipa asiatică. Aducerea lui Anton Maglica e primul transfer reuşit de Kayserispor de la venirea lui Dan Petrescu pe banca echipei.

Primul transfer reuşit de Dan Petrescu la Kayserispor nu e de la CFR Cluj. "Bursucul" l-a adus în Turcia pe Anton Maglica, un fost elev de la Guizhou

Deşi s-a speculat mult pe seama primul transfer pe care-l va face Dan Petrescu la Kayserispor, noua echipă, acesta nu vine din Liga 1, asta după ce s-a scris că Damjan Djokovic (30 de ani) de la CFR Cluj e foarte aproape de a semna cu turcii. Presa din Turcia a aflat despre altă mutare pe care a făcut-o Kayserispor la cererea lui Dan Petrescu. "Bursucul" şi-a adus la Kayseri un atacant cu care a lucrat tot în străinătate, la Guizhou Hengfeng, în China. Este vorba despre Anton Maglica, un vârf de 29 de ani, care s-a şi prezentat deja la Kayserispor, lipsind doar anunţul oficial.

Turcii de la Transfer Merkezi, care monitorizează toate mutările de pe piaţa de mercato din "Ţara Semilunei", susţin că Anton Maglica e deja jucătorul lui Kayserispor, după ce formaţia lui Dan Petrescu l-a împrumutat pe atacantul croat pentru şase luni, până la finalul actualei stagiuni, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Anton Maglica vine de la Guizhou Hengfeng, unde a fost transferat în februarie 2019 şi a lucrat cu Dan Petrescu.

Crescut la Osijek, în ţara natală, Anton Maglica a mai jucat la Hajduk Split, Apollon Limasol şi Guizhou Hengfeng înainte de a semnat cu Kayserispor. Potrivit informaţiilor obţinute de sursa citată, atacantul a şi ajuns deja în oraşul echipei Kayserispor şi, practic, mai lipseşte doar anunţul oficial pentru a confirma primul transfer reuşit de Dan Petrescu de când a preluat echipa din Turcia. Astfel, Cristian Săpunaru, Denis Alibec şi Silviu Lung Jr. vor avea un nou coleg.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Anton Magilica în prezent, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 21 de goluri şi cinci pase decisive a reuşit Maglica în tricoul chinezilor de la Guizhou Hengfeng


(FOTO: Anton Maglica, în stânga, în tricou alb)

Dan Petrescu îl vrea şi pe Damjan Djokovic la Kayserispor

În afara transferului lui Anton Maglica, Dan Petrescu mai vrea şi alţi jucători la Kayserispor, care să pună umărul la salvarea de la retrogradare. Dacă în China, la Guizhou, l-a luat pe Kevin Boli, acum "Bursucul" vrea să-l ia de la CFR Cluj pe un alt croat, Damjan Djokovic (30 de ani). Mijlocaşul e unul dintre oamenii de bază de la CFR Cluj, iar Dan Petrescu e de părere că-l poate ajuta în noul său proiect din Turcia. Damjan Djokovic şi Dan Petrescu au câştigat împreună trei titluri la rând în Liga 1 şi au făcut performanţă pe plan european, în grupele Europa League.

Presa din Turcia anunţat că transferul lui Damjan Djokovic la Kayserispor, noua echipă a lui Dan Petrescu, e pe ultima sută de metri.

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Drama Gabrielei Sabatini, cea mai frumoasa jucatoare de tenis a anilor 1990