Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problema cu care s-a confruntat Alexandru Creţu la FCSB. MM Stoica a dezvăluit ce se întâmplă cu fotbalistul: "A fost întors din drum în ultima clipă"

Problema cu care s-a confruntat Alexandru Creţu la FCSB. MM Stoica a dezvăluit ce se întâmplă cu fotbalistul: "A fost întors din drum în ultima clipă"

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit ce s-a întâmplat cu Alexandru Creţu la echipa finanţată de Gigi Becali. În plus, el a susţinut că fostul internaţional poartă tratative cu Sepsi OSK.

Ce s-a întâmplat cu Alexandru Creţu la FCSB. Poate rămâne tot în Liga 1

În vară, Gigi Becali anunţa, entuziasmat, că l-a transferat pe Alexandru Creţu, fotbalist înalt, pe care-l să-l reprofileze fundaş central, pentru ca FCSB să nu mai încaseze goluri cu capul. 

În mai puţin de două luni, contractul jucătorului a fost reziliat, după ce el nu a dat randamentul dorit în centrul apărării. MM Stoica a susţinut că staff-ul nu a avut ce să-i reproşeze la antrenamente, dar că fotbalistul nu s-a potrivit în echipă. 

După plecarea de la FCSB, Creţu s-a îndreptat către Grecia, unde ar fi urmat să semneze cu noua echipă. Totuşi, mijlocaşul a fost din drum de Sepsi OSK. El a negociază cu echipa din Sfântu Gheorghe şi poate ajunge sub comanda lui Leo Grozavu, care vrea să prindă, din nou, play-off-ul. 

"Alexandru Creţu şi Stipe Vucur sunt jucători liberi, au semnat rezilierea. Am înţeles de la Alexandru Creţu că el avea ofertă din Grecia, dar a fost întors din drum în ultima clipă şi va trata cu Sepsi. Chiar regret că nu s-a impus. Problema e că el, în ultimii ani, în Slovenia, a jucat mijlocaş central meci de meci. La echipa naţională a fost adus de Mirel Rădoi pe aceeaşi poziţie. La noi a fost folosit fundaş central, chiar fundaş central stânga, post cu care nu era familiarizat nici măcar când era la Iaşi sau la juniori. 

E un băiat admirabil, care s-a antrenat foarte bine, dar în fotbal, câteodată, trebuie să accepţi şi că nu te potriveşti într-o anumită idee tactică. 

Noi, până pe luni, 6 septembrie, mai avem posibilitatea de a aduce jucători. E probabil să mai plece şi alţi jucători, sub formă de împrumut", a susţinut oficialul FCSB. 

7 meciuri a jucat Alexandru Creţu în tricoul FCSB-ului, dintre care cinci în Liga 1 şi două în preliminariile Conference League. 

 

Afla mai multe despre: alexandru cretufcsbtransfer alexandru cretu fcsb,  

viewscnt
Articole similare