Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problema identificată după transferul lui Moldovan la Atletico. ”A ajuns la una dintre primele 7-8 echipe din lume, dar nu aş vrea să piardă locul de titular” | EXCLUSIV

Problema identificată după transferul lui Moldovan la Atletico. ”A ajuns la una dintre primele 7-8 echipe din lume, dar nu aş vrea să piardă locul de titular” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Horaţiu Moldovan (26 de ani) va face subiectul unui transfer de senzaţie în această iarnă. Portarul naţionalei României va deveni noul jucător al lui Atletico Madrid, unde îl va avea adversar pe deja legendarul sloven Jan Oblak (31 de ani).

Horaţiu Moldovan va deveni în curând jucătorul celor de la Atletico Madrid, prezentarea sa oficială urmând să aibă loc în această săptămână.

Formaţia din capitala Spaniei va plăti 800.000 de euro celor de la Rapid pentru portarul naţionalei României.

Rapid s-a împăcat deja cu ideea plecării lui Horaţiu Moldovan şi i-a găsit înlocuitor. Marian Aioani, de la Farul Constanţa, a fost soluţia găsită de giuleşteni pentru postul de portar.

Ce şanse are Moldovan la Atletico. ”Îmi doresc foarte mult să joace”

Despre acest transfer al lui Moldovan la Atletico a vorbit şi Florin Răducioiu, care a activat şi el în campionatul Spaniei, la Espanyol Barcelona, la finalul secolului trecut.

Răducioiu s-a bucurat de mutarea portarului român, dar a punctat faptul că, în opinia sa, poate ar fi trebuit să mai aştepte până după EURO 2024 pentru a pleca de la Rapid.

”În primul rând, e un mare succes pentru fotbalul românesc să ajungi la o echipă de top cum a ajuns şi Drăguşin. El (n.r. Moldovan) a ajuns la o echipă de top, care este între primele 7-8 din lume.

Îmi doresc foarte mult să joace. Mie îmi place foarte mult de el. Nu aş vrea să piardă locul de titular pentru că e o mare problemă acolo.

Personal, aş fi aşteptat să fac un mare European şi, apoi, atunci să semnez cu o echipă şi să fiu titular. Şi, pe de altă parte, dacă mă accidentam... Dacă... sunt multe de discutat”, a declarat Răducioiu, pentru Orange Sport.

Totodată, Florin Răducioiu a fost chestionat şi cu privire la Radu Drăguşin. Întrebat dăcă acesta mai ajungea la Tottenham dacă ar fi venit direct din România, fostul mare atacant a răspuns tranşant: ”Nu, cu siguranţă nu. A avut un parcurs bun, bravo lui”.

După mega-transferurile reuşite de Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid şi Radu Drăguşin la Tottenham, încă un internaţional român, Andrei Raţiu, poate prinde o mutare de top la o echipă importantă din fotbalul european.

Afla mai multe despre: horatiu moldovansuperligaechipa nationalaromaniaatleticola liga 

viewscnt
Articole similare