Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru naţionala României! Măsura luată de Kosovo în legătură cu lotul pentru "tripla" din luna noiembrie

Probleme pentru naţionala României! Măsura luată de Kosovo în legătură cu lotul pentru "tripla" din luna noiembrie

Echipa națională

Comentarii

Kosovo a anunţat vineri jucătorii selecţionaţi pentru ultimele trei meciuri din grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024, cu Israel, Elveţia şi Belarus.

Kosovo, echipa care ocupă locul patru în grupa I, la nouă puncte în spatele liderului, România şi la opt puncte în spatele selecţionatei Elveţiei şi-a anunţat lotul pentru ultimele trei partide ale grupei.

Ce vedete vor lipsi din naţionala statului Kosovo

Primoz Gliha, selecţionerul naţionalei din Kosovo a decis să nu cheme pentru cele trei partide vedetele Amir Rrahmani (Napoli) şi Edon Zhegrova (Lille).

Cei doi jucători fac parte din topul celor mai bine cotaţi jucători ai statului Kosovo.

25 de milioane de euro este cota de piaţă a fundaşului central al campioanei Italiei, Napoli, conform Transfermarkt

Cât despre mijlocaşul lateral al celor de la Lille, Edon Zhegrova, cota acestuia pe site-ul de specialitate, Transfermarkt, este de 8 milioane de euro.

Naţionala României are şansa să se califice la EURO 2024 fără "ajutorul" altor rezultate din grupă.

Victoria din deplasarea cu Israel nu îi asigură selecţionatei lui Edi Iordănescu calificarea la turneul final din Germania.

Un parcurs ireproşabil al naţionalei din Israel în meciurile cu Andorra, Kosovo şi Elveţia ar forţa naţionala României să obţină cel puţin un egal pe Arena Naţională, cu Elveţia.

România va disputa pe 18 noiembrie, la Budapesta, împotriva naţionalei din Israel partida decisivă pentru şansele selecţionatei lui Edi Iordănescu la calificarea la turneul final care se va disputa în vara anului viitor, în Germania.

Pe 21 noiembrie, România va primi vizita Elveţiei, pe Arena Naţională, în ultima partidă a tricolorilor în preliminariile pentru EURO 2024.

 

Afla mai multe despre: romaniakosovoechipa nationala 

viewscnt
Articole similare