Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mustaţă i-a dat replica lui ”Bocciu” şi a făcut praf galeria Rapidului. ”2400 de ”tomberoane”! S-au auzit când tăceam noi”

Mustaţă i-a dat replica lui ”Bocciu” şi a făcut praf galeria Rapidului. ”2400 de ”tomberoane”! S-au auzit când tăceam noi”

Superliga

Comentarii

Răzbioul dintre FCSB şi Rapid este pe departe de a lua sfârşit, iar liderii celor două galerii au avut cuvinte dure la adresa adversarilor, la câteva zile după meciul câştigat de giuleşteni pe Arena Naţională.

Liviu Ungurean, liderul Peluzei Nord Rapid, a vorbit la superlativ despre cei 2.400 de suporteri ce şi-au încurajat fără oprire favoriţii şi i-a înţepat pe susţinătorii FCSB-ului, pe care i-a numit ”agricultori”. De asemena, ”Bocciu” a declarat că nu a înţeles nimic din coregrafia afişată de peluza echipei gazdă la începutul meciului şi este de părere că rapidiştii au dominat în totalitate fondul sonor.

”Ei (n.r. fanii FCSB) nu prea înţeleg lucrurile şi ceea ce înseamnă să susţii o echipă de fotbal. Drept dovadă, prestaţia lor de aseară. O prestaţie de agricultori. Au fost tribunele pline de agricultori.

Au venit toţi ţăranii care plantează cartofi, ceapă, usturoi. Au venit şi s-au uitat ce înseamnă galeria Rapidului, care ştie să îşi susţină echipa şi i-a purtat pe braţe pe băieţi spre victorie. N-au fost în stare să desfăşoare o coregrafie.

S-a văzut cu ochiul liber, a văzut o lume întreagă. Acolo nu este mentalitate ultra. Oamenii ăştia nu ştiu ce înseamnă stadionul. Mă mir că aseară nu au mai aprins bliţurile. Au fost umiliţi. În minutul 87 au plecat de pe stadion. Noi avem istorie, tradiţie la galerie, despre ce vorbim”, a declarat Bocciu la fanatik.ro.

Mustaţă i-a dat replica lui ”Bocciu” şi a făcut praf galeria Rapidului. ”2400 de ”tomberoane”! 

La câteva zile după declaraţia lui ”Bocciu”, Gheorghe Mustaţă i-a dat replica liderului galeriei rapidiste şi a susţinut că fanii giuleşteni s-au auzit doar în momentele în care Peluza Nord FCSB nu cânta şi i-a catalogat drept ”tomberoane” pe cei 2400 de vişinii prezenţi pe Arena Naţională.

”(n.r. Ai trecut peste meciul cu Rapid?) Am avut alte momente mai mari şi mergem înainte.  

(n.r. despre meciul cu FCU Craiova 1948) Oamenii sunt în general foarte supăraţi după o înfrângere cu Rapid. În momentul în care vii la această echipă, trebuie să joci fotbal. Dacă joci cu 40.000 de oameni în spate şi nu ai tăria ta de caracter, nu ştiu dacă unii jucători, ca să nu le zic fotbalişti, mai merită să joace la noi. Măcar ambiţie. Chiar dacă nu te pricepi la fotbal, dar măcar ambiţia aia, în momentul în care vezi atâţia oameni. 

(n.r. despre galeria Rapidului) S-au auzit în momentul în care tăceam noi. Nu ai cum să vii în faţa la 40.000 de agricultori, cum spune el, şi să se audă 2400 de tomberoane. Vii să spui cu un tupeu dintr-ăla să spui că te-ai auzit. Te-ai auzit când tăceam noi. Dacă am fi dat noi gol primii, nici nu mai erau acolo, erau prin oraş, pe alte prăvălii, pe unde se strâng ei....

Nu poţi să jigneşti pe toată lumea. Îi face agricultori şi după face plângere penală. Voi ne înujraţi familiile împreună cu jucătorii, acum vă supăraţi? Luaţi-vă tomberonul şi asumaţi-vă!”, a spus Gheorghe Mustaţă, la Fanatik.

Afla mai multe despre: rapidfcsbsuperligă”bocciu”mustaţă 

viewscnt
Articole similare