Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Universitatea Craiova! Ouzounidis ar avea ofertă din Arabia Saudită! Ce se întâmplă la echipa din Bănie

Probleme pentru Universitatea Craiova! Ouzounidis ar avea ofertă din Arabia Saudită! Ce se întâmplă la echipa din Bănie
Comentarii

Marinos Ouzounidis nu a reuşit să aducă titlul în Bănie, iar antrenorul grec ar fi la un pas să părăsească echipa lui Mihai Rotaru.

Aventura antrenorului elen în Bănie pare că este aproape de final după doar 4 luni. Ouzounidis ar avea o ofertă concretă din Arabia Saudită de la Al Raed, iar grecul ar fi tentat să o accepte, protrivit Fanatik.

Potrivit susrsei citate, nici Mihai Rotaru nu ar mai dori să continue cu el la cârma echipei, iar o despărţire între cele două părţi s-ar putea produce în următoarele săptămâni. Marinos Ouzounidis mai are un an de contract, iar plecare ar putea fi accentuată de faptul că Mihai Rotaru l-ar lăsa să plece fără să aibă nicio pretenţie.

Antrenorul elen ar mai fi dorit şi de mai multe echipe din Cipru, ţară unde a mai antrenat înainte. Tehnicianul Craiovei a câştigat Cupa României, dar pare că nu a fost de ajuns pentru şefii oltenilor. 

În sezonul trecut, Craiova a avut 3 antrenori. Cristiano Bergodi şi-a dat demisia la începutul lunii noiembrie, iar până în luna februarie, echipa a fost pregătită de Corneliu Papură. Marinos Ouzounidis a încasat la Craiova 15 mii de euro pe lună.    

Afla mai multe despre: ouzounidis 

viewscnt
Articole similare