Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG i-a găsit înlocuitor lui Neymar. Pune 100 de milioane pe masă pentru un jucător din Premier League

PSG i-a găsit înlocuitor lui Neymar. Pune 100 de milioane pe masă pentru un jucător din Premier League
Comentarii

Chiar dacă "fereastra de transferuri" s-a încheiat în Anglia, pentru celelalte cluburi de pe Bâtrânul Continent au mai rămas câteva zile la dispoziţie pentru a-şi definitiva lotul. Cum despărţirea de Neymar pare iminentă, PSG i-a găsit deja înlocuitor.

Telenovela "Neymar" se va încheia, mai mult ca sigur, până la finalul lunii august, însă campioana Franţei, Paris Saint-Germain, nu vrea să rămână descoperită şi a pus ochii pe jucătorul celor de la Crystal Palace, ivorianul Wilfried Zaha.

Real Madrid şi Barcelona fac eforturi să-i convingă pe şeicii de la PSG să-l lase pe brazilianul Neymar să plece, însă nu este un proces prea simplu. Echipa din capitala Franţei a plătit Barcelonei 222 de milioane în schimbul lui Neymar, şi sunt dispuţi să se departă pentru o sumă relativ asemănătoare. Dacă va reuşi acest lucru, PSG va putea să achite cele 100 milioane de lire sterline pe care Crystal Palace le cere pentru starul său de 26 de ani, Wilfried Zaha.

Mutarea se va realiza doar dacă Neymar va pleca. În acest moment, favorită să-l cumpere pe Neymar este Real Madrid, după ce preşedintele Florentino Perez a revenit la sentimente mai bune şi pare dispus să achite suma cerută de parizieni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare