Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu a discutat cu Mircea Lucescu chiar înaintea izbucnirii războiului din Ucraina: "Mi s-a părut un pic ciudat". Ce i-a spus "Il Luce" | EXCLUSIV

Răducioiu a discutat cu Mircea Lucescu chiar înaintea izbucnirii războiului din Ucraina: "Mi s-a părut un pic ciudat". Ce i-a spus "Il Luce" | EXCLUSIV
Comentarii

Florin Răducioiu a discutat cu Mircea Lucescu (75 de ani) cu o zi înainte de izbucnirea războiului din Ucraina. "Il Luce" era sigur că va începe campionatul în Ucraina şi nu credea că lucrurile vor escalada în acest fel.

Răducioiu a discutat cu Mircea Lucescu chiar înaintea izbucnirii războiului din Ucraina: "Mi s-a părut un pic ciudat". Ce i-a spus "Il Luce" | EXCLUSIV

Conflictul dintre Rusia şi Ucraina a declanşat un adevărat război în ţara vecină, iar campionatul din Ucraina a fost suspendat până la calmea incidentelor care se petrec peste graniţă. Unul dintre cele mai importante nume din fotbalul românesc, Mircea Lucescu, aştepta să înceapă campionatul ucrainean înainte ca războiul să se declanşeze.

Invitat la Telekom Sport, Florin Răducioiu a dezvăluit că a discutat cu Mircea Lucescu cu două zile înaintea izbucnirii războiului. "Il Luce" era sigur că va începe campionatul în Ucraina, aspect care i s-a părut ciudat "Marelui blond", având în vedere situaţia tensionată.

"Am vorbit cu el acum două zile, era liniştit. Voiam să văd cum se simte. Era foarte liniştit, credea că va începe campionatul. A durat câteva minute. Sunt bine, mi s-a părut un pic ciudat că-mi spune că va începe campionatul. Era evident acest conflict", a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Fostul atacant a încercat din nou să ia legătura cu Mircea Lucescu, vineri, dar "Il Luce" nu a mai răspuns la telefon. Antrenorul este în drum spre România, deşi iniţial anunţase că nu va face acest lucru: "Azi de dimineaţă i-am trimis un mesaj şi nu mi-a răspuns. Este în drum spre România. Este o mare problemă acolo, s-a declanşat acest conflict", a mai spus Florin Răducioiu.

Planul de evacuare al lui Mircea Lucescu

”Il Luce” are să fie însoţit de impresarul Arcadie Zaporojanu şi de membri ai staffului său, aceştia plănuind să vină în România vineri.

De asemnea, stranierii de la Dinamo Kiev, Benjamin Verbic (Slovenia), Carlos de Pena (Uruguay), Vitinho (Brazilia) şi Tomasz Kedziora (Polonia) fac eforturi să părăsească ţara.

Toţi jucătorii au fost sfătuiţi să rămână pe la casele lor. În lot sunt doar patru stranieri.

Se fac demersuri pentru a găsi o cale ca toţi să plece cu un tren spre Polonia şi de acolo să meargă fiecare mai departe, de unde provine. 

Vom pleca de aici cu maşina mea, împreună şi cu basarabenii din staff, şi cu Ognjen Vukojevici, unul dintre secunzi.

Dar în niciun caz azi, fiindcă e deja foarte târziu. Oraşul e sufocat de ambuteiaje, sunt cozi de câte 50 de kilometri la porţile Kievului.

Cei care au plecat de dimineaţă, abia acum reuşesc să iasă pe drumurile spre vest.

O să evităm Transnistria şi vom merge undeva spre Cernăuţi ca să intrăm în ţară prin Moldova. Sunt în jur de 550 de kilometri.

În condiţiile actuale, nimeni nu ştie cât am putea face pe drum. Dar nu cred că e periculos în acea direcţie”, a declarat Arcadie Zaporojanu, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: mircea lucescuflorin raducioiuucrainadiscutie 

viewscnt
Articole similare