Experiențe împreună.
You are here:

Rangers a anunţat un nou parteneriat: "Am semnat pentru următorii trei ani şi jumătate". Ianis Hagi, vedeta scoţienilor

Rangers a anunţat un nou parteneriat: "Am semnat pentru următorii trei ani şi jumătate". Ianis Hagi, vedeta scoţienilor

Stranieri

Comentarii

Rangers a anunţat un nou parteneriat benefic atât echipei, cât şi fanilor. Ianis Hagi a fost vedeta clubului britanic în privinţa anunţului.

"Rangers anunţă un parteneriat pentru următorii trei ani şi jumătate cu Clarity Sports, care devine furnizorul oficial al deplasărilor echipei. Clarity va ajuta Rangers în deplasările europene, în timp ce Sportbreaks.com îi va ajuta pe suporteri în cazul deplasărilor interne", a comunicat clubul scoţian prin intermediul site-ului. 

Ianis Hagi a fost fotbalistul ales pentru a ilustra momentul. Românul apare într-o poză cu un tricou al lui Rangers, pe care apar numele noului partener şi anul "2023". 

Transfer pentru Ianis Hagi. Jurnaliştii belgieni şi scoţieni susţin că Rangers va achita clauza de 5 milioane de euro

Genk a acceptat ca Ianis Hagi să fie împrumutat până în vara anului 2020 la Rangers, după ce internaţionalul român devenise rezervă în Belgia. Acum, după un început superb în Scoţia, Ianis Hagi are şanse mari să rămână pe Ibrox. 

Conform Scottish Daily Record, Rangers e încântată de Ianis Hagi, pentru care va achita 5 milioane de euro în vară, chiar dacă a trecut mai puţin de o lună de la debutul pentru echipa antrenată de englezul Steven Gerrard.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe