Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, ofertă de 150.000 pentru un portar titular din Superliga! Ce răspuns a primit Dan Şucu

Rapid, ofertă de 150.000 pentru un portar titular din Superliga! Ce răspuns a primit Dan Şucu

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti se orientează către un nou portar, în eventualitatea unei plecări ale actualului titular, Horaţiu Moldovan, la Real Betis.

Giuleştenii au lansat o ofertă de 150.000 de euro către Poli Iaşi pentru portarul lor în vârstă de 34 de ani, Silviu Lung Jr, anunţă Fanatik.

Rapid, refuzată de Poli Iaşi

Oferta echipei din Capitală a fost refuzată de ieşeni. Contractul portarului în vârstă de 34 de ani se încheie la finalul actualei stagiuni. Silviu Lung Jr. este printre cei mai importanţi jucători ai formaţiei antrenate de Leo Grozavu.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a portarului venit în vara trecută la Poli Iaşi din campionatul Arabiei Saudite, de la Al-Raed.

În acest sezon de Superliga, Silviu Lung Jr. a bifat 11 partide, a încasat 14 goluri şi a închis poarta ieşenilor în patru meciuri. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 23 de puncte după 21 de etape, la şapte puncte în faţa celor de la Dinamo Bucureşti.

În primul meci din 2024, Poli Iaşi joacă în deplasare la Sf. Gheorghe, cu Sepsi OSK, vineri, 19 ianuarie, de la ora 17:00. Meciul va putea fi urmărit pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO, pe site-ul orangesport.ro

Afla mai multe despre: rapidsilviu lung jrhoratiu moldovanpoli iasi 

viewscnt
Articole similare