Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid şi-a pierdut marele atu! Galeria nu mai vine la meciuri din pricina restricţiilor: ”E trist, suporterii ne-au ajutat întotdeauna”

Rapid şi-a pierdut marele atu! Galeria nu mai vine la meciuri din pricina restricţiilor: ”E trist, suporterii ne-au ajutat întotdeauna”

Rapid

Comentarii

Rapid nu va beneficia de sprijinul galeriei la duelul cu CFR, spre dezamăgirea căpitanului Cristi Săpunaru. Peluza Nord a anunţat că nu va merge la meciurile la care nu se permite accesul pe baza testului.

În urmă cu câteva zile, Rapid a primit o lovitură grea. Din pricina incidenţei crescute şi restricţiilor de la Mioveni, doar persoanele vaccinate sau care deţin dovada de trecere prin boală vor primi acces pe stadion. Astfel, galeria giuleşteană a ales să nu se prezinte la meci, din solidaritate faţă de suporterii ce nu ar fi putut intra pe arena din Mioveni, aşa cum va face şi în situaţiile asemănătoare viitoare.

Rapid şi-a pierdut marele atu!

Unitate înainte de toate! Ne-am fi dorit ca astăzi să vă putem oferi mai multe informaţii referitoare la organizarea meciului de duminică, având în vedere că ieri am anunţat prezenţa. Din păcate, măsurile restrictive şi incidenţa crescută a oraşului disputării meciului cauzează o divizare în rândul Familiei Rapidului, iar noi nu vom susţine asta.

Mereu am militat pentru unitate şi am făcut tot ce a fost posibil pentru a ajuta suporterii rapidişti să-şi susţină echipa din tribune, dar în cazul de faţă nu avem alternative. Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de duminică, în ciuda comunicatului anterior. Decizia vine ca urmare a contextului de desfăşurare al partidei.

Cât timp vor exista rapidişti privaţi de dreptul de a incuraja clubul, noi vom fi alături de ei. Nu îndemnăm oamenii să rămână nevaccinaţi, nici să se vaccineze, dar dezaprobăm discriminarea şi îngrădirea drepturilor. Crezul nostru a fost mereu: Toţi înainte, toţi înapoi! Toţi pentru unul şi unul pentru toţi! Familia rămâne unită şi la bine şi la greu! Hai Rapid”, se arată în mesajul postat de Peluza Nord.

Galeria nu mai vine la meciuri

Galeria a reprezentat un mare atu pentru Rapid după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, astfel că jucătorii vor simţi lipsa fanilor. Chiar căpitanul Săpunaru a afirmat că ar spera ca aceştia să vină totuşi, dar asta nu se va întâmpla decât dacă se permit accesul şi pe baza testului. Astfel, la orice meci se permite accesul doar pe baza vaccinului sau dovezii de trecere prin boală, rapidiştii nu vor fi împinşi din spate de Peluza Nord.

”(n.r. de ce aveţi nevoie ca să bateţi campioana?) Dorinţă, noroc şi goluri. Până acum ne-a purtat noroc (n.r. stadionul din Mioveni). E ok, acum să vedem şi dacă suporterii vor fi alături de noi, pentru că am înţeles că sunt nişte probleme cu vaccinarea, cu lăsatul oamenilor să intre pe stadion cu testul.

Ar fi trist (n.r. să nu vină fani), că e un derby şi suporterii ne-au ajutat întotdeauna, mai ales că la Rapid e o altfel, un altfel de grup. (n.r. ar putea veni copii) Oricine vine şi ne susţine e binevenit. N-am niciun duel cu Dan Petrescu, eu am un duel cu CFR Cluj . Nu mă interesează acum meciul cu Dinamo, mă interesează meciul cu CFR.

După meciul cu CFR voi fi concentrat 100% la meciul cu Dinamo. Cei care trec pe la Rapid îşi cam schimbă sentimentele faţă de această echipă. (n.r. Când juca pentru Naţional împotriva Rapidului) Îmi doream să dau totul să câştig acel meci numai ca să vin la Rapid, era visul meu din copilarie”, a declarat Cristi Săpunaru.

Afla mai multe despre: rapidcristi săpunarurapid cfr 

viewscnt
Articole similare