Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapidiştii, ironizaţi de proprii fani: ”Să vină Cupa în Giuleşti” / ”Să vină banii la băieţi”

Rapidiştii, ironizaţi de proprii fani: ”Să vină Cupa în Giuleşti” / ”Să vină banii la băieţi”

Cupa României

Comentarii

Rapid şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0. Cele două echipe clujene s-au calificat în sferturile Cupei.

La Botoşani, Universitatea Cluj nu a avut probleme cu lanterna roşie a campionatului. Ianis Stoica a deschis scorul în minutul 5, apoi arbitrul a dictat penalti pentru oaspeţi, în minutul 32, iar Manu a transformat lovitura de pedeapsă, în minutul 35. Repriza secundă a adus şi al treilea gol al clujenilor, venit după un luft al lui Şeroni, greşeală de care a profitat Ianis Stoica, în minutul 60.

Tabela a fost închisă de Fossati, în minutul 78. Cu victoria de la Botoşani, Universitatea Cluj a făcut 7 puncte şi a câştigat grupa B, calificându-se în sferturile Cupei României.

Pe stadionul Giuleşti, CFR Cluj a fost salvată în prima repriză de intervenţiile portarului Sava, care a scos în minutul 24 la dubla ocazie Borja Valle şi apoi Papeau. Oaspeţii au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Matei Ilie, iar giuleştenii au mai trecut pe lângă gol în minutul 70, când Răzvan Sava a scos incredibil şutul lui Funsho. S-a încheiat fără gol în Giuleşti, scor alb care a avantajat echipa oaspete, CFR Cluj, calificată astfel în sferturile Cupei, de pe locul secund în grupa B, unde a adunat 5 puncte.

Rapid s-a clasat pe locul al treilea, cu 5 puncte.

Fanii Rapidului au răbufnit după eliminarea din Cupă!  "Ruşine să vă fie!”

"Peluza noastră nu tolerează mercenarii!”

"Să vină banii la băieţi (n.r. ironic)", au scandat fanii Rapidului.

Supăraţi că favoriţii au fost eliminaţi din Cupă, aceştia au scandat lozinci prin care i-au ironizat pe aceştia: "Să vină Cupa, să vină Cupa în Giuleşti”.

Afla mai multe despre: rapidcupa românieiu cluj 

viewscnt
Articole similare